自由講場

跳至

首頁

尾頁

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

tinlong22 發表於 18-8-15 00:24
咪就係因為你係免費PLAN, 咪唔明點解唔可以SWITCH

如果要收費, 自然有限制係好合理

收費合約有limit 我反而覺得正常丫
因為收費服務嘛...

VIUTV 都冇限睇架啦....要收費咪另外計囉

子爵府

babyhowie 發表於 18-8-15 00:21
我有俾$,都限住一個月唔可以轉多過三次㗎!

俾錢都限 ... Switch device 又唔係幾部device 同步睇都要限 Netflix 都無咁煩

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

good_pig 發表於 18-8-15 00:18
佢好似跟電話number 開, 一人一account...其實我唔明點解switch 問題..

我可能見識少.....

咁可能我記錯啦~ 因為我用唔同 email 開咗兩個,一個自己睇,一個開俾家人睇

伯爵府

Yuki_Yeung 發表於 18-8-15 00:26
免費plan都咁多要求

我都咁諗 ,我已經差唔多俾錢睇左二年半

寶石宮

開心吸收勳章 hashtag旅遊勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

Lihoma 發表於 18-8-15 00:34
咁可能我記錯啦~ 因為我用唔用 email 開咗兩個,一個自己睇,一個開俾家人睇
...

其實我睇來睇去都係我自己一個人.....所以我以為我每次LOG IN 都係當一個人咋..

不過JM話免費唔好咁多要求, 都係O既....唔睇mytv 都冇乜損失~~

寶石宮

十五樓師奶 發表於 18-8-15 00:37
我都咁諗 ,我已經差唔多俾錢睇左二年半

問心mytvsuper 上網送機頂盒, 都冇乜興趣比錢睇.....

寶石宮

小金名 發表於 18-8-15 00:32
俾錢都限 ... Switch device 又唔係幾部device 同步睇都要限 Netflix 都無咁煩
...

Netflix ...係跟log-in??

我覺得唔比兩部機同時log in 就make sense好多....

寶石宮

原來上年已有JM 遇到一樣疑問

https://www.baby-kingdom.com/for ... p;extra=&page=2

水晶宮

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

...

我之前部腦有病,自動彈出,
我又唔知有限,三次之後佢lock咗我,
後尾要打上hotline佢幫我reset返!

侯爵府

...

係啊,我起初get錯,仲以為可以比3部device用

now大方d,login就得,只係限住同時間只可以一部device加一部電視播

伯爵府

good_pig 發表於 18-8-15 00:39
問心mytvsuper 上網送機頂盒, 都冇乜興趣比錢睇.....

如果你有機頂盒,即係可以免費睇兩年啦,咁你仲用免費a/c

男爵府

good_pig 發表於 18-8-14 23:42
咁佢好多廣告收入嘅,viutv 不嬲都唔駛登記可以睇呀,我唔介意有廣告呀

冇諗過switch兩部電腦都有limit.. ...

咁你咪睇viutv lor

侯爵府

good_pig 發表於 18-8-15 00:17
佢唔係LOG-IN 跟人架咩?

我次次都係LOG-IN 架...

我大概1-2年前開始用已經見過佢有寫明有限轉device的次數。

珍珠宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

good_pig 發表於 18-8-15 00:38
其實我睇來睇去都係我自己一個人.....所以我以為我每次LOG IN 都係當一個人咋..

不過JM話免費唔好咁多 ...

唔睇mytv都冇乜損失<—— 反之亦言

寶石宮

sizzlers 發表於 18-8-15 08:21
咁你咪睇viutv lor

viutv 真心唔差

寶石宮

fuhk 發表於 18-8-15 08:34
唔睇mytv都冇乜損失<—— 反之亦言

咁當然,佢都唔比我睇,咪

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我都試過 即入電腦重開一個 咁就睇得啦
(我都重開咗接近十次, 唔怪之得佢成日話多用戶啦! 一個人可開N個)

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

good_pig 發表於 18-8-15 00:04
估佢唔到....

係咯

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

fishball_ball 發表於 18-8-15 00:10
真係好出奇

係咯

寶石宮

girlbear 發表於 18-8-15 14:55
我都試過 即入電腦重開一個 咁就睇得啦
(我都重開咗接近十次, 唔怪之得佢成日話多用戶啦! 一個人可開N個):h ...

原來要咁

首頁

尾頁

跳至