豬隊友又一力作

艾菲BB
|
明知個仔未戒到夜片,都可以"唔記得"同佢著返片瞓覺,頭先我去望下個仔有冇"副"被時,見到成床濕晒
搞到我又要整醒個仔換衫換床單各樣野

panyeung
|
艾菲BB 發表於 18-8-15 01:36
明知個仔未戒到夜片,都可以"唔記得"同佢著返片瞓覺,頭先我去望下個仔有冇"副"被時,見到成床濕晒mg ...

慘慘豬
yokulami
|
叫醒佢做啦
艾菲BB
|
yokulami 發表於 18-8-15 01:38
叫醒佢做啦

叫咗啦,咪起身呆咗咁望住我講:哎呀,我唔記得咗吖,對唔住!

好彩個仔轉頭瞓得返,唔係我鏈死佢
appledai
|
所以我用的床單都是防水的。又可以防M時的擔心。
至愛朱古力
|
艾菲BB 發表於 18-8-15 01:36
明知個仔未戒到夜片,都可以"唔記得"同佢著返片瞓覺,頭先我去望下個仔有冇"副"被時,見到成床濕晒mg ...

嘩,你老公真係豬得離譜,咁都唔記得,比我鬧鬼死佢,夜晚搵黎攪
ChoMan
|
我老公呢個月都試咗兩次。
瑤瑤~
|
豬就一定架喇, 但你唔係第一日識佢, 明知佢咁豬
你分配D就算佢做漏左都不至於會好嚴重後果既功夫俾佢做算啦
咪次次咁嬲法, 好傷身呀
RAA    發表於 18-8-15 10:05
chelsea_meow
|
yokulami 發表於 18-8-14 17:38
叫醒佢做啦

X2
靚靚C9
|

hoichingching
|
appledai 發表於 18-8-15 01:53
所以我用的床單都是防水的。又可以防M時的擔心。

會唔會好焗?
alfreday
|
好多年前已經有防蟎防水床笠。
Fishqqma
|
我從來都唔會靠c6, 以前有時即使工人姐姐話整咗我都會跟跟眼!
lamb123
|

艾菲BB
|
至愛朱古力 發表於 18-8-15 02:03
嘩,你老公真係豬得離譜,咁都唔記得,比我鬧鬼死佢,夜晚搵黎攪

你估我唔想鬧死佢咩
一來我驚鬧佢會嘈醒晒個仔;二來佢自己今朝都要返工,驚佢唔夠精神
|
做餐死。。。所以我咩都自己嚟,免得勞氣。
艾菲BB
|
瑤瑤~ 發表於 18-8-15 04:53
豬就一定架喇, 但你唔係第一日識佢, 明知佢咁豬
你分配D就算佢做漏左都不至於會好嚴重後果既功夫俾佢做算啦 ...

唉,其實本身我做開,不過琴日阿仔冇瞓午覺,夜晚好早眼瞓,我咪叫豬隊友同佢瞓先,我拿拿淋冲完涼接力,冲完已經話佢瞓咗
點知原來......
艾菲BB
|
Fishqqma 發表於 18-8-15 07:26
我從來都唔會靠c6, 以前有時即使工人姐姐話整咗我都會跟跟眼!

分分鐘姐姐都比佢醒
Supertalkative
|
無奈
艾菲BB
|
ChoMan 發表於 18-8-15 04:43
我老公呢個月都試咗兩次。

我地要整個"豬隊友受害人聯盟"