自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

1,實際年齡相差12歲(佢大我)2,外貌年齡相差0一6歲(我大佢😂,生完8個月,身材四方形,頭髮短變長末夠扎起中,人奶唔夠訓,皮膚暗,眼袋大😂😂😂)
3,,心理年齡相差大(佢成熟穩重,很有趣,愛家愛我愛BB,我簡單易暴無抗壓能力,e+愛BB超過愛佢N倍🤪)

男爵府

回覆樓主

1.實際爭3年
2.外表爭10年起,本身我樣細,佢又返工辛苦,好多人成日以為我係佢個女
3.佢思想年齡得15歲,講極唔聽,講得多又覺得我煩既青春期

男爵府

壞蛋獎門人 發表於 18-8-15 12:32

3.佢思想年齡得15歲, ...

形容得好好!

大宅

回覆樓主:

同我樓主一樣,相差十二年,生左兩件
我入馬會都俾人查身份證,我老公就會串我:我都未夠18歲,點解唔查我身份證?
有次俾個保安笑笑口串返佢:你衰十一呀?要報官架喎

寶石宮

2023年兔年勳章

Yanyan0904 發表於 18-8-15 12:49
同我樓主一樣,相差十二年,生左兩件
我入馬會都俾人查身份證,我老公就會串我:我都未夠18歲,點解唔查我 ...

水晶宮

2024年龍年勳章 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

其實2年,但外表老公大過我5年以上

子爵府

回覆樓主

其實我成日有個疑問,要幾細粒無化妝無染髮著裝普通先會俾馬會以為未夠18,正常你化下妝染髮電髮打扮下馬會都唔會過嚟問你啦

利申:真心問唔係想串人

大宅

maggie196 發表於 18-8-15 23:45
其實我成日有個疑問,要幾細粒無化妝無染髮著裝普通先會俾馬會以為未夠18,正常你化下妝染髮電髮打扮下馬會 ...

其實唔關事,只係個樣細個,唔成熟,化左妝仲更加唔似18歲,我試過染髮,同老公拖住手出街拍拖都係街到俾人誤會我係援交妹拖住個叔子輩出街唔知醜,係街市買餸都好容易俾人呃,所以有好有唔好

子爵府

親子王國15週年勳章

回覆 maggie196 的帖子

16 歲都可以花濃妝同電髮嘛!我兩個朋友外國人,不過兩個都係 5 呎高,個樣唔似大人,花埋妝電埋髮都入酒吧都係要 check ID。我外國買刀要出示證件,show 左自己過 18 但係成班職員係度質疑係咪假證件。 之前係香港因為玩舞台劇所以化妝同捲髮,一樣被截胡。
不過題外話,我見過唔少媽媽仔女都讀小學,但生得唔高,個樣又好後生,望落似大家姐。有 d 爸爸望落 20 歲但原來已經 30 歲。

大宅

1.實際爭3年
2.外表爭10年起,本身我樣細,佢又返工辛苦,好多人成日以為我係佢個女

我老公都係長期青春期咁款,講極唔聽

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主

C6 大我6 年

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

1.實際爭3年

係佢個女

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

其實我成日有個疑問,要幾細粒無化妝無染髮著裝普通先會俾馬會以為未夠18,正常你化下妝染髮電髮打扮下馬會 ...

我返教會冇化妝冇打扮時全部人都話我係undergrad個啲大學生

但職場上啲人又會覺得我34+ ,唔知點解差咁遠

我老公就42歲.... 同我相差x年

珍珠宮

老公大我兩年,外表就......有次一齊買生果比入左院的姑仔,個老板叫我老公做阿叔,叫我做妹妹仔

大宅

唔係講笑,我27歲時第一次去蘭桂芳d夜店玩,帶我去既人都係18、20,保安係查我身份證,無查佢地
就係因為矮
我記得我有化妝,係無電髮。

侯爵府

又開始超級多會員自認後生騎劫個post

男爵府

回覆樓主

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

flori 發表於 18-8-16 00:30

跟住好多會話,
去澳門賭場都比人查身份證

翡翠宮

回覆樓主

我先生大我兩年,但看上去大我好多,因為白頭髮差唔多85%。 思考成熟,趣味就比實際年齡少。話要去睇多啦A夢電影

水晶宮

flori 發表於 18-8-16 00:30

係,睇2睇已離題

首頁

尾頁

跳至