呢排有無人book機場貴賓室?好似黎緊有新玩法

kkarman
|

更新:新規定都可以早一個月book, 如你想book個日滿左100個人就滿額無得book.
剛剛晏晝6點幾都已經可以book, 應該唔使再等12點reset qutoa, 而家係隨時book直到你想book個日full左為止

尋晚踏正12點都已經book唔到,之前都好易book,唔知係咪暑假多左人去玩難book左?
btw,見到佢8月16日開始有新規定,佢意思係咪只可以當日享用先book到,唔可以提早一個月book呢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Poyau
|

Ashleycorina
|
我四月至七月都book唔到
kkarman
|
尋晚忘記左book
Glau
|
昨晚我都訂左9月初, 我唸以往係 1 日有 100 限額預定 1個月內任何日子, 宜家就係計當日入場100 人限額. 咁正常D, 不過以後可能難BOOK左.
hidi127
|
係咪指定信用卡或VIP
激烈的海狗
|
kkarman 發表於 18-8-15 13:56
尋晚踏正12點都已經book唔到,之前都好易book, 唔知係咪暑假多左人去玩難book左?
btw, 見到佢8月16日開 ...

Cx vip唔洗book
kkarman
|
Glau 發表於 18-8-16 09:30
昨晚我都訂左9月初, 我唸以往係 1 日有 100 限額預定 1個月內任何日子, 宜家就係計當日入場100 人限額. 咁 ...

尋日幾點book到??有咩秘訣
Glau
|
kkarman 發表於 18-8-16 09:37
尋日幾點book到??有咩秘訣

12 am book, 我唸暑假多人BOOK, 之前我想BOOK 車出機場, cs 話7,8, 月都full 晒.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kkarman
|
Glau 發表於 18-8-16 09:45
12 am book, 我唸暑假多人BOOK, 之前我想BOOK 車出機場, cs 話7,8, 月都full 晒.

今晚最後機會
vay5102
|
超難BOOK呀
Glau
|
kkarman 發表於 18-8-16 09:55
今晚最後機會

個trip 啱啱先confirm, 我都係睇到你個post 拿拿林book
kkarman
|
Glau 發表於 18-8-16 10:09
個trip 啱啱先confirm, 我都係睇到你個post 拿拿林book

今晚先有呀
starer
|
想問係咩信用卡有得預先BOOK?
kkarman
|
starer 發表於 18-8-16 10:52
想問係咩信用卡有得預先BOOK?

我用銀聯
ChloeMa
|
有咩野玩?
HLDMaMa
|
裝修完仲更加冇野食,又冇罐装汽水,如要排隊入,我都吾去了!
kkarman
|
HLDMaMa 發表於 18-8-16 11:11
裝修完仲更加冇野食,又冇罐装汽水,如要排隊入,我都吾去了!

係?!我記得一邊大d野食多d, 另一邊細d少d野食,休息為主
kkarman
|
ChloeMa 發表於 18-8-16 11:05
有咩野玩?

指轉左新規定
kkarman
|

突發!!!剛剛成功book到!!原來新規定都可以一個月前book, 但如果你想book個日已經草夠100個人book左就無架喇