親子旅遊

跳至

首頁
23456...8

尾頁

男爵府

littleyoyo 發表於 18-9-17 23:02
今晚經官網剛買,但未收到email,系要好耐才收到?

收到CODE未?

男爵府

coney 發表於 18-9-18 15:14
收到CODE未?

今早仍未收到,打去cs 攞返,仲順便Rq 兒童餐,改埋較前座位,佢地超nice

男爵府

littleyoyo 發表於 18-9-18 15:17
今早仍未收到,打去cs 攞返,仲順便Rq 兒童餐,改埋較前座位,佢地超nice
...

係呀. 真係好NICE. 我話吾太明TRANSIT 佢專登FORWARD一個EMAIL比我, 教我點樣做.

另外, 你會住GOLD COAST嗎? 之前有人介紹呢個主題公園係GC. 做緊SPECIAL PROMOTION, 只係AUD999, 住5晚, 4個PARKS任玩.

https://seaworld.com.au/resort/package-deals/theme-park-holiday?utm_medium=email&utm_source=SFMC&utm_campaign=SWR-GENERIC&utm_sitecore=&utm_content=https%3a%2f%2fseaworld.com.au%2fresort%2fpackage-deals%2ftheme-park-holiday&utm_term=180917-SWR-ANNUAL-SALE%20-%20EXTENDED

睇下啱吾啱.

男爵府

coney 發表於 18-9-18 15:23
係呀. 真係好NICE. 我話吾太明TRANSIT 佢專登FORWARD一個EMAIL比我, 教我點樣做.

另外, 你會住GOLD COAS ...

Thanks , 但我應該去mel 三日, tas 七日,吾去gc

男爵府

littleyoyo 發表於 18-9-18 15:26
Thanks , 但我應該去mel 三日, tas 七日,吾去gc

好多人都會自駕由MEL 去HOBART. 另類玩法.

我見TIGERAIR出左TUE OFFER.

我會租CAMPERVAN / MOTORHOME. 睇下遇吾遇到RELOCATION.

男爵府

coney 發表於 18-9-18 15:54
好多人都會自駕由MEL 去HOBART. 另類玩法.

我都有考慮campervan ,但天氣太凍,諗緊會否酒店好d。

大宅

littleyoyo 發表於 18-9-18 16:00
我都有考慮campervan ,但天氣太凍,諗緊會否酒店好d。

sydney and mel 有冇酒店推介?

男爵府

happysin 發表於 18-9-18 16:42
sydney and mel 有冇酒店推介?

我未開始研究,只系買咗機票咋

子爵府

littleyoyo 發表於 18-9-18 15:17
...

請問佢地cs幾號電話? 我搵唔倒呀

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

tao1881 發表於 18-10-31 16:20
回覆 binbin仔 的帖子

係咪維珍航空cs?

Thanks tao1881

禁止訪問

子爵府

IloveJJ 發表於 18-10-31 21:47
我8月頭去大洋路同Philip Island,著superdry防風厚褸ok呀!唔係好凍,我仲上咗My Buller住一晚添
...

有冇上blue mountain? 我見有人話得個凍字,帶住兩個小朋友,都唔知上唔上好

子爵府

tao1881 發表於 18-10-31 16:20
回覆 binbin仔 的帖子

係咪維珍航空cs?

剛打去,唔係virgin Australia 呀,請問你有冇第二個電話呢?

禁止訪問

子爵府

IloveJJ 發表於 18-11-1 11:48
我剩係去Melbourne, 無去悉尼,我估唔會凍過雪山卦?

等我研究下先

男爵府

請問其實如果1月飛, HK>MEL>TAS>SYD>HK,
T/L: 機票七千幾蚊算5算貴? 謝謝!

男爵府

binbin仔 發表於 18-11-1 09:51
剛打去,唔係virgin Australia 呀,請問你有冇第二個電話呢?

子爵府

littleyoyo 發表於 18-11-2 19:08

Thanks

首頁
23456...8

尾頁

跳至