親子旅遊

跳至

首頁
34567...8

尾頁

男爵府

C.yan110 發表於 18-11-2 15:47
請問其實如果1月飛, HK>MEL>TAS>SYD>HK,
T/L: 機票七千幾蚊算5算貴? 謝謝!

七千一個人嗎? 12月和1月都係佢地旺季.

男爵府

coney 發表於 18-11-6 22:17
七千一個人嗎? 12月和1月都係佢地旺季.

係呀~~ 一個哦... =.="
但始終我地飛幾程, 所以係咪個價都算合理?...

男爵府

C.yan110 發表於 18-11-7 10:16
係呀~~ 一個哦... =.="
但始終我地飛幾程, 所以係咪個價都算合理?...

坐咩機? 澳航嗎? 現在有特價啊!

我同你差不多行程, 都有一程內陸啊. 但我們一家去, 出年EASTER 4 月.

男爵府

coney 發表於 18-11-7 10:33
坐咩機? 澳航嗎? 現在有特價啊!

坐維珍呀~
check過澳航仲貴要8千2...

男爵府

C.yan110 發表於 18-11-7 10:38
坐維珍呀~
check過澳航仲貴要8千2...

我都係維珍呀, 但我3人只係$12585. HKG - MEL - SYD - OOL - HKG

男爵府

coney 發表於 18-11-7 12:10
我都係維珍呀, 但我3人只係$12585. HKG - MEL - SYD - OOL - HKG

WEll... 咁我都買得幾貴下... =.="

男爵府

C.yan110 發表於 18-11-7 12:22
WEll... 咁我都買得幾貴下... =.="

我是8月尾買的。 算平。

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

meimei小朋友 發表於 18-11-8 11:06
請問維珍有無由香港直飛去 Sydney? 為什麼剛 check 話無?真奇怪

有,但不是每天都有

禁止訪問

男爵府

meimei小朋友 發表於 18-11-8 13:21
回覆 Lqueenie 的帖子

請問星期幾有機去 Sydney?Thanks

你幾時去?比個日期來試下。

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

meimei小朋友 發表於 18-11-8 18:45
回覆 coney 的帖子

7月尾或8月頭出發, 行程如下

維珍冇直接gold coast回香港,你試下一程一程search

禁止訪問

珍珠宮

meimei小朋友 發表於 18-11-8 20:00
回覆 Lqueenie 的帖子

原來如此。那麼如果由gold coast 返HK 就要坐澳航?

可轉機

大宅

你調轉check,先玩GC(BNE),再去SYD,我出年7月19日飛,HK>MEL轉機>BNE>SYD>HKG,30號返,兩大兩細,$16000,包咗內陸機

大宅

回覆樓主

可以唔轉機都得, hk-syd-ool-bne-hk. Ool去bne車程一小時,坐火車好似15mins. Bne有直飛去Hk。可順便玩埋bne都得

禁止訪問

大宅

meimei小朋友 發表於 18-11-8 23:10
回覆 alhkwok 的帖子

好平喎!你幾時買?哪間航空公司?我都打算7、8月去。

坐VA,我9月買飛,而家同樣嘅行程,兩大兩小加到$22000

子爵府

我同你好似,我係 17/7 出發,HK/syd/ool/Mel/Hkg 2大2小 hk$15,xxx 維珍澳洲,早兩星期book, 今日再check,大人機票1張已貴咗1k 啦..

首頁
34567...8

尾頁

跳至