親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

禁止訪問

大宅

coney 發表於 18-9-13 10:12
我的四程係, HKG - MEL / SYD - OOL / OOL - SYD (transit) - HKG

我登記維珍做會員,我要入地址, 但一直只有澳洲選? 如何可入香港地址. 或有沒有link 給我?

謝謝!

大宅

好媽媽勳章

meimei小朋友 發表於 18-12-4 09:33
又有promotion 啦!剛買暑假機票
Sydney > Gold Coast > Sydney 2大2細~ HK$15000
我覺得價錢 ok ...

請問在邊度買? thx

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

meimei小朋友 發表於 18-12-29 09:46
回覆 fifimum 的帖子

毛都係同一情況,入唔到香港地址

隨便填一個澳洲地址.

大宅

IloveJJ 發表於 18-10-31 21:47
我8月頭去大洋路同Philip Island,著superdry防風厚褸ok呀!唔係好凍,我仲上咗My Buller住一晚添
...
個人比較伯凍,8月頭氣溫大約幾多度呀?

珍珠宮

IloveJJ 發表於 18-9-13 11:15
我已去完,我無住,所以去大洋路只係跟local tour,你咁樣好好多

復活節去大洋路看企鵝,見klook有幾款票,請問有必要買貴些嗎?我見如果露天好似open 些,睇得清楚嗎?下面好似近些但好似隔玻璃

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-1-16 22:00
大洋路唔係睇企鵝,係睇12門徒石。菲利普島先係睇企鵝,我買最平嗰隻,就咁坐海邊看台,睇住企鵝上岸,跟 ...

我復活節去買咗機票 去melboure 和Tasmania,末plan, 要開始plan啦!

我唸都會選上面

12門石都會去

你是否參加一日團分2日去?

禁止訪問

珍珠宮

IloveJJ 發表於 19-1-16 22:18
12門徒石去一日,搭埋直升機。你意思係Philip Island同門徒石分兩日嗎?
係呀!我去Philip Island係自駕住 ...

現在吾可以伸腳出去,好可惜

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

bbc2018 發表於 19-1-16 21:50
復活節去大洋路看企鵝,見klook有幾款票,請問有必要買貴些嗎?我見如果露天好似open 些,睇得清楚嗎?下 ...

我覺得underground隔住玻璃睇的感覺好唔同,雖然係隔住玻璃但同企鵝係eye level, 距離好近,睇得好清楚,亦可以走到室外睇

大宅

Lqueenie 發表於 19-1-16 23:13
我覺得underground隔住玻璃睇的感覺好唔同,雖然係隔住玻璃但同企鵝係eye level, 距離好近,睇得好清楚, ...
請問underground 大約幾錢一位,你係邊度訂?

珍珠宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

tinkerbell2004 發表於 19-1-17 07:44
請問underground 大約幾錢一位,你係邊度訂?

我在淘寶訂了5合1套票,4大1小共hk$2050,係一般價錢的1/2。除左包upderground,農場,樹熊公園同一個室內活動之外,仲包埋個出海睇海豹的活動,我地一家大細覺得好值得去

大宅

bbc2018 發表於 19-1-16 22:04
我復活節去買咗機票 去melboure 和Tasmania,末plan, 要開始plan啦!

我唸都會選上面

請問邊度買?幾錢呢?

珍珠宮

豬仔_豬仔 發表於 19-1-17 12:21
請問邊度買?幾錢呢?

官網買,再加2程內陸機去Tasmania 3大人,小朋友要付大人價。大既$20000到

總共3人

第一次搭Virgin, 吾知質素

上次Qantas 去Sydney Brisbane , 3程機都好好.

大宅

Lqueenie 發表於 19-1-17 07:53
我在淘寶訂了5合1套票,4大1小共hk$2050,係一般價錢的1/2。除左包upderground,農場,樹熊公園同一個室內 ...
真係好吸引啊
可否分享 link?

首頁

尾頁

跳至