自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

王國教室勳章

mimosa_t 發表於 18-8-16 22:48
呢個都係我一直以來的理解
根本唔知check來做甚麼
個d物質根本係存在係個raw materials 入面

係,我都仲睇緊其他國家係點去check

珊瑚宮

Cc2017cc 發表於 18-8-17 07:31
你都真係好煩下!
成個post成日衝出嚟認c認屁!但完全無實際意見,淨係識踩又無建設性意見!

煩得過JM, 專登login in
大家咁話, 你咪一樣出來認c認屁, 實際意見無提過, 就係話讀過乜讀過乜。
一步笑百步。
仲有驗吓眼, 有邊隻字話精油成分可以肉
眼睇到。
勁喎, 將自己想像入埋其他人數, 點夠JM勁+無聊

珊瑚宮

Cc2017cc 發表於 18-8-17 07:33
叻啦!得你知啦
你真係好似我公司d老姑婆,乜都認叻,乜都人地唔好,串人話人就最叻!
...

唔識就搵本書睇, 茹絲老師咁咁叻, 點敢同佢比。
串人大家都識, JM咪做緊囉

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

複式洋房

cathy-tse 發表於 18-8-17 09:15
你又啱喎

成份嘅嘢真係唔係咁了解到喎!

佢咪就係囉!
我個導師係註冊左都唔可以話我知佢點整就乜料啦!
佢有無讀過書?無讀化學㗎?

我一直都有讀呢類課程,都好有興趣,但我唔會唔敢亂咁教人。
所以我唔會煩膠狂串人,睇到燥因爲佢覆咁多阻住我睇d有重點嘅回覆啊!

件老姑婆好煩膠,講親香薫精油就衝入嚟
彈三彈四,又笑人唔識,乜乜乜
我見好多人虛心問佢,佢就無答過人,一味串!都串你base oil 都未識分

呢種人九成生活空虛,無朋友無拖拍,只識追台星迷韓仔的可憐蟲!

珊瑚宮

回覆樓主:

齋講, 講到識飛都得, 話讀過乜都得 ,隨口噏啫
打咁多廢話, 有料就show off, 教吓人。
可憐人有呀, 可憐到要開新戶, 被封定唔敢用原戶見人 。
咁激動, 都應該係BK搵唔到食了

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

珍珠宮

王國教室勳章

cathy-tse 發表於 18-8-17 20:03
我都覺得佢嘅乳香同埋檸檬再加佛手柑個味真係好好

問咗响歐洲朋友佢地上網睇返d報紙話呢個公司應該安全,因為我無訂購報紙,以前嗰d睇唔到佢地睇左話至少無黑新聞
我又係好鍾意佢個檸檬同bergamot
我再有updates再同你分享吖

公爵府

回覆樓主:

呢度係唔會有人分享精油架,一來精油有部份係傳銷,好多人避之則吉,再者精油成份製法複雜,質量參差,用途敏感,好難三語兩言講得清楚,而且識果啲可能係揾食架生,唔會随便過料比你。

大宅

starrymama 發表於 18-8-16 12:47
我之前都有係iherb買精油返來洗衫, 加幾滴, d衫清好多.

重有一個功用, 好勁, 就係噴曱由. 唔係講笑, 勁過 ...

即係用邊隻油?

首頁

尾頁

跳至