請介紹好用嘅抗藍光app

cwmren6
|
各位JM可以介紹好用嘅抗藍光app嗎?
Poyau
|
都想知
LouBB
|
Poyau 發表於 18-8-16 02:00
都想知

同問
bosch
|
冇介紹. 點為之好用?

你去APP store 搵應該都揀到?

我最近開始用 twilight, 仲係研究中. 佢可以set 用地理時區既日出日落時間咁set , 或自己set 時間去抗藍光. 不過夜晚開手機時要開埋個APP 佢至開, 否則佢唔會自動開, 唔知係咪要俾錢至得.

twilight 同blue light filter 都係editor's pick, 多人 dl 個rating 又高. 我是但揀左twilight咋.
evergreenj
|
這個得唔得?
我用咗幾年,無廣告彈出,好方便

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ChloeMa
|
好似新款手機本身已有呢個 mode。
Poyau
|
evergreenj 發表於 18-8-16 07:58
這個得唔得?

謝謝推介
Ytfc
|
ChloeMa 發表於 18-8-16 08:31
好似新款手機本身已有呢個 mode。

請問iPhone 有冇架?邊度搵到?
ChloeMa
|
Ytfc 發表於 18-8-16 09:19
請問iPhone 有冇架?邊度搵到?

我唔識 iPhone 㗎。 我上次買手機,個sales 講我知新機built-in 咗防藍光,唔洗自己dl apps 咋。
tsung
|
evergreenj 發表於 18-8-16 07:58
這個得唔得?

cwmren6
|
唔該曬樓上咁多位
moonychan
|
iPhone 的話可以試下減低爭白點,對眼精都好D,冇咁刺眼
moonychan
|
設定 \ 一般 \ 輔助使用

moonychan
|
顯示器調節