你會同D鍾意你既人一齊,定同D你鍾意既人一齊?

wccwongnew
|
canies
|
後者多啲,對住一個唔鍾意嘅人好辛苦㗎。
麵包超人^o^
|
wccwongnew 發表於 18-8-15 15:56

最好双向啦。。。被唔中意嘅感覺都不好受架
日月水火    發表於 18-8-15 17:30
kitbebe
|
有時無得揀架!!
I9528
|
放工揀 1
返工揀 2
cherrieloy
|

呢啲係雙向架喎,要你又鍾意佢,佢鍾意你先會一齊,如其中一方唔enjoy,一齊有咩意思?
bubblegummy
|
返工:揀鍾意我多啲嘅人,做野方便好多

其他時間:我鍾意多啲既人,休息時間呀過人世呀對住自己喜歡的人時間易過好多,不過最好係相向。
kat_l2
|
以前會揀同愛自己既人一齊,感覺被人寵好D
但自從試過同一個自己唔夠愛既人一齊先明白,就算對方幾愛自己,都唔會覺得幸福,反而好內疚,有時候就算聽到好SWEET既野都無FEEL...
所以寧願揀個自己愛既又相處得舒服,就算捱都心甘命抵
黐孖妹
|
其實兩個選擇對雙方都好冇引!
tsung
|
canies 發表於 18-8-15 16:05
後者多啲,對住一個唔鍾意嘅人好辛苦㗎。

maymay220hk
|

我揀同中意既人一齊
anyuser18
|
我鐘意緊要啲
掉轉的話我覺得勁煩
俾人冤住嘅感覺
MeowMuiMui123
|
無所謂。夾就一齊玩。
我好少會到唔喜歡人既地步。
但人哋唔鐘意自己, 我又feel到,就避免接觸。
人大咗,懶得為人改變。

pandafatfat
|
我鍾意嘅人,就算大家唔講嘢都唔會唔舒服,但對住鍾意自己但我唔like佢嘅人係同一空間呼吸都有壓力
jyjy1684825
|

自己鈡意嘅.希望对方慢慢也鈡意自己.perfect
Poyau
|
魚與熊掌 兩者兼備
wubingbing
|
咁梗係自己鍾意好d
JD930
|
黐孖妹 發表於 18-8-15 17:43
其實兩個選擇對雙方都好冇引!

麵包超人^o^