自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Cat108 發表於 18-8-15 19:46
小朋友的Dr Kong鞋,穿佐不是太耐已經甩皮,鞋頭花曬!
而大人鞋,首先皮鞋的皮料太差、太焗,導致腳部皮膚 ...

我都覺得Dr. Kong得個名,實質唔掂

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 HiPP勳章(2) 2018復活節勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

wan_sosin 發表於 18-8-15 18:55
我仔對黑鞋係掛羊頭賣狗肉,面頭睇唔覺太似波鞋,實在是波鞋構造,我仔好鍾意著。學校都無出過聲。
其實睇 ...

係咩牌子?

男爵府

牛年勳章

gigi3046 發表於 18-8-15 19:44
買Clarks 喇

clarks真係好好,着左一年都好新,可惜而家clarks專門店而冇再賣童鞋,我都煩緊買甚麼牌子。

翡翠宮

2023年兔年勳章 減齡達人勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章

回覆樓主:

要問返學校

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

cathy.auyeung 發表於 18-8-15 15:58
因為我女女比較粗魯,小息時間成日跑跑跳跳,上年係dr.kong買對皮鞋俾佢,大約一星期鞋頭已甩皮,今年想買對黑 ...

根本係DK問題

子爵府

回覆樓主:

如果你小朋友唔係服務生,唔洗代表學校出去嘅,偷雞都得嘅。但唔好再買Dr Kong,手工好差。

珍珠宮

c.vieri 發表於 18-8-15 16:18
啊囝上年係買左黑色波鞋當皮鞋返學,個款唔細心睇真係唔知係波鞋黎。

What brand?

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

hippoo 發表於 18-8-15 23:25
What brand?

Adidas 三塊貼

珍珠宮

2024年龍年勳章

問返學校比唔比先? 有少部份學校係可以的.

唔得就建議你買BUSTER, 我仔超粗魯, 又跑又跳又穿去打波, 落雨成對濕晒咁, 都穿到一年多才爛.
希望每天開心渡過 ;-)

水晶宮

回覆樓主:

未必係小朋友粗鲁,係果個牌子唔掂。

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

問返學校最穩陣

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主

香港有冇呢d?

男爵府

Charlotte_mom 發表於 18-8-15 18:55
Dr kong?
我女之前買歐洲牌子,著到唔岩,新到可以俾人
之後買Dr Kong,著一星期甩皮!核突到忍唔住買過對 ...

我女2歲前的運動鞋都買dr kong ,但返學鞋我係唔會買呢個牌子,三四百蚊的皮鞋,層皮好似紙做的咁

首頁

尾頁

跳至