被鬼跟失眠

bbchu0316
|
我這一年失眠很嚴重,就算吃了褪黑色素,每晚只能睡3,4小時。身體好攰,但精神很亢奮,瞓唔到。個人好辛苦。

我驗了血,發現zinc, magnesium, 及 lithium低。已吃補充品。 也看了中醫,及針灸。冇用。

後來同一個有陰陽眼的朋友吃飯 ,佢話我知有鬼跟住我,佢感受到靈體,但不知是男是女,有什麼目的。

我找了一個cfu來看,他說是嬰靈,給了符比我帶。但情況全冇好轉。

請問我仲有咩可以做?好困擾同辛苦。
20150618bb
|
bbchu0316 發表於 18-8-15 16:48
我這一年失眠很嚴重,就算吃了褪黑色素,每晚只能睡3,4小時。身體好攰,但精神很亢奮,瞓唔到。個人好辛苦 ...
BB猪........你幾多年齡
ngwong2
|
再轉c傅!
艾菲BB
|
唔好介意我咁問,你係咪落過仔?通常比嬰靈跟都因為落過
TingTing
|
你咁信你朋友?唔信醫生,唔信自己?
bbchu0316
|
艾菲BB 發表於 18-8-15 16:59
唔好介意我咁問,你係咪落過仔?通常比嬰靈跟都因為落過
...

小產過一次
bbchu0316
|
20150618bb 發表於 18-8-15 16:52
BB猪........你幾多年齡

近40
蛋皇哥0127
|
回覆 bbchu0316 的帖子

做運動,去跑步。。

累了就睡

香港地 失眠 好常見

CF 呢家野,除非妳真係感應到。 我個人就吾信。

艾菲BB
|
bbchu0316 發表於 18-8-15 17:00
小產過一次

咁可能係
不如試下搵Cfu做下法事,或者供奉佢
starrymama
|
會唔會更年期?有些人比較早
蛋皇哥0127
|
回覆 starrymama 的帖子

禁早? 未 40 播
starrymama
|
蛋皇哥0127 發表於 18-8-15 17:09

禁早? 未 40 播

我聽過30尾,個d係捱得比較辛苦
識人50尾60頭先又有,個d係比較舒服的
蛋皇哥0127
|

驚驚~

希望 遲來

sjnl43
|
我這一年失眠很嚴重,就算吃了褪黑色素,每晚只能睡3,4小時。身體好攰,但精神很亢奮,瞓唔到。個人好辛苦 ...

張國榮走因情緒病, 有修心理同事話, 只要有幫助,精神上覺有寄托, 信神明聽佢幫佢, 都唔好阻去拜

只要係正廟,唔好野埋d ………咪去問下,求個安惠, 如果師傳叫到替小產b做個位, 佢收唔收到都好

起碼你個心好過, 精緒好d

巳pm
starrymama
|
蛋皇哥0127 發表於 18-8-15 17:13

驚驚~
最怕唔知來
sangria
|
沖熱水涼都有助入眠的,祝你
試吓入聖堂安安静静坐一陣睇吓感覺會唔會平静d? 如 feel到有惡靈神父都幫到你的。
蛋皇哥0127
|

應該好大轉變

好多人話會 熱/紅/燥

上火 etc ... etc...

20150618bb
|
bbchu0316 發表於 18-8-15 17:01
近40
你會唔會太空閒呀
starrymama
|
蛋皇哥0127 發表於 18-8-15 17:18

應該好大轉變
我識5060先來個個, 佢話冇咩感覺, 可能身體好.
平時都好燥個d人, 到時可能會爆炸
Mrs.Luckycat
|

是否工作及家庭的壓力很大?不如放個長假期充下電。暫時不要疑神疑鬼。