有無元朗或屯門區,好搬屋公司介紹

heilylaw
|
九月搬屋,元朗同區搬屋,想用番近的搬屋公司,因為打左價原來外區的公司,淨出車費已經好價
sp2007wtm
|
約瑟搬運公司在屯門工業區
大肥羊
|
fb搵 Go明搬運,公司喺元朗,我約左但未搬,聯絡過程好helpful
李豆豆
|
有間叫超人,有人話ok
heilylaw
|
多謝各位推介
heilylaw
|
大肥羊 發表於 18-8-15 19:18
fb搵 Go明搬運,公司喺元朗,我約左但未搬,聯絡過程好helpful

請問你幾號搬,你先定我先,我9月10號搬,如果早過我,麻煩你分享下搬工情況
jenkaka
|
大肥羊 發表於 18-8-15 19:18

我用過呢間拆柜送走,蕭太好好。
heilylaw
|
jenkaka 發表於 18-8-16 11:45

請問你哋衣櫃桶裡面d野會吾會拎出來先,因為打價,佢話櫃桶要清空,否則要收該件傢俬的2倍價錢。
jenkaka
|
heilylaw 發表於 18-8-16 12:14
請問你哋衣櫃桶裡面d野會吾會拎出來先,因為打價,佢話櫃桶要清空,否則要收該件傢俬的2倍價錢。
...

全吉,因為我係舊業主比,但我嫌太舊,所以,裡面完全無野
大肥羊
|
heilylaw 發表於 18-8-16 11:45
請問你幾號搬,你先定我先,我9月10號搬,如果早過我,麻煩你分享下搬工情況
...

我係清走傢俬,8月尾清,清完話你知
大肥羊
|
heilylaw 發表於 18-8-16 12:14
...

我搬過6次屋,櫃通常都要拆散搬,去到再砌番好,原隻櫃咁搬未必入到lift喎
heilylaw
|
大肥羊 發表於 18-8-16 17:07
我搬過6次屋,櫃通常都要拆散搬,去到再砌番好,原隻櫃咁搬未必入到lift喎
...

我d櫃多數膠的四桶櫃,因為吾想拎d衫出來,想衫連櫃一齊搬。
regent9
|
我上次元朗搬元朗,搵永發,都唔錯啊!
heilylaw
|
regent9 發表於 18-8-16 23:03
我上次元朗搬元朗,搵永發,都唔錯啊!

搬前二星期book搬屋公司遲吾遲,定要更早落booking
regent9
|
heilylaw 發表於 18-8-16 23:09
搬前二星期book搬屋公司遲吾遲,定要更早落booking

咁我又唔清楚啊!你可以打去問下有無期先
heilylaw
|
jenkaka 發表於 18-8-16 11:45

可以比蕭太電話我嗎?
Isababy0522
|
heilylaw 發表於 18-8-15 18:19
九月搬屋,元朗同區搬屋,想用番近的搬屋公司,因為打左價原來外區的公司,淨出車費已經好價
...

我用過黃金車,價錢都ok老實,班c fu 又細心,最緊要唔爛野,68888036 姓陳既,你可以試下搵佢幫手