有冇人熟深圳?想今個星期日去行下....

venus2014
|
最好近地鐵同係有蓋遮既商場(除左會展中心同大劇院站,因為去過好多次了)重點要有超市同有野食, thanks
Tabo_Cat
|
歡樂海岸去過未?
ikab
|
May consider 臺方城
ddkaka
|
后海站出,海岸城食探魚

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
littlesister
|
請問上深圳,食完午餐之後仲可以做咩呢?唔想上去只食一餐
Funny
|
littlesister 發表於 18-8-15 19:30

按摩。
LOVEJELLY
|
venus2014 發表於 18-8-15 18:53
最好近地鐵同係有蓋遮既商場(除左會展中心同大劇院站,因為去過好多次了)重點要有超市同有野食, thanks
...

上youtube參考下西多士有好多深圳介紹,教埋你點去,其中有個地鐵站,一出連住地下街,地'下街連接幾個商場,食買玩都有,有牌行。
venus2014
|
Tabo_Cat 發表於 18-8-15 19:06
歡樂海岸去過未?

去過啦,但冇大型超市,吾多岩我
venus2014
|
ddkaka 發表於 18-8-15 19:11
后海站出,海岸城食探魚

請問有家樂福個d大型超市嗎?同有野shopping 嗎?
琋琋媽媽
|
想問深圳除左家樂福,沃爾瑪仲有無大超市?
張包仔
|
venus2014 發表於 18-8-15 20:02

有家樂福
思澄爸爸
|

大劇院站有家樂福,有個高級啲商塲萬象城。
另一邊有書城。比起其他站,唔算多嘢睇
ricecooking
|
LOVEJELLY 發表於 18-8-15 19:36
上youtube參考下西多士有好多深圳介紹,教埋你點去,其中有個地鐵站,一出連住地下街,地'下街連接幾個商 ...

好似係會展站
ddkaka
|

你dl個高德地圖,打海岸城,可以睇有咩商鋪

|
Funny 發表於 18-8-15 19:31
按摩。

好耐有按過,請問有冇好介紹?福田附近有冇?
Funny
|
littlesister 發表於 18-8-15 20:34
好耐有按過,請問有冇好介紹?福田附近有冇?

我去水上明珠,好多香港人去。
puizhe
|
littlesister 發表於 18-8-15 19:30

食甜品, 有間叫bay house 既藝術甜品好正。 不過都人均150蚊。 行書城。
lam133
|

會展中心→購物公園站地下街

LOVEJELLY
|
ricecooking 發表於 18-8-15 20:25
好似係會展站

係呀!會展站!地下街叫連城新天地!
|
Funny 發表於 18-8-15 20:35
我去水上明珠,好多香港人去。

請問近福田嗎?