年年都去美食展,今年去埋電器展!(*現場直擊中!~*)

addoilcc
|

C6話年年去美食展好悶,又多人又逼,諗諗下我都覺,好似食落食去都係果d野於是決定聽日去左電器展先,好似少人啲,同埋屋企D煲同爐都舊舊地想換過新

聽講個展入面啲家電係全年最平. 希望聽日可以幫大家第一身直擊電器展既情況~睇下有無平野掃

今日開定post先,大家有咩想搵想問都可以留定言問定我~

我會mark低先,聽日順便幫大家搵下心頭好同價錢,可以覆到大家既就會盡覆~

~緣~
|
addoilcc 發表於 18-8-15 18:55
C6話年年去美食展好悶,又多人又逼,諗諗下我都覺,好似食落食去都係果d野於是決定聽日去左電器 ...

好吖,麻煩你
~緣~
|
~緣~ 發表於 18-8-15 19:00
好吖,麻煩你

KDK同p仔12吋風扇,Thx
addoilcc
|
~緣~ 發表於 18-8-15 19:02
KDK同p仔12吋風扇,Thx

聽日幫你睇下
~緣~
|
addoilcc 發表於 18-8-15 19:16
聽日幫你睇下

呢款,Thx

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jannlly
|
C6話年年去美食展好悶,又多人又逼,諗諗下我都覺,好似食落食去都係果d野於是決定聽日去左電器 ...

只是集中,對我來說,係差唔多價錢
ccmoon
|

可唔可以睇下伊萊克斯既吸塵機, thx

addoilcc
|
~緣~ 發表於 18-8-15 19:19
呢款,Thx

Mark低咗
addoilcc
|
jannlly 發表於 18-8-15 19:32
只是集中,對我來說,係差唔多價錢

印象中有啲會平啲既,同埋睇下有冇新/特別啲電器好用
addoilcc
|
ccmoon 發表於 18-8-15 19:36
可唔可以睇下伊萊克斯既吸塵機, thx

Mark低了
ccmoon
|
addoilcc 發表於 18-8-15 19:49
Mark低了

麻煩哂,等你現場直擊
雪碧仔
|
樓主幫手搵下有冇又平又靚嘅電磁爐 一直想去但係冇時間 ,thx!
cherrie221
|
我想睇任何牌子可拖地嘅掃地雞械人,謝謝
ccmoon
|
addoilcc 發表於 18-8-15 19:49
Mark低了

如果有dyson,請幫手睇睇係咪都有平
tsung
|
留毛等你分享
影月千弓
|
係咪有個家品展㗎
小小人
|
留毛
cherryng83
|
想睇氣炸鍋(philip),thanks!
koalachan2002
|

我想買呢個,可唔可以幫我望下幾銀
什麼牌子都可以

monkeydiary
|
可唔可以幫我睇下Panasonic PT-1001的麵包機要幾錢呀?