自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

回覆樓主

有屋企人揸緊騰訊,但又剛剛月頭入咗小米

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

19841984 發表於 18-8-15 20:21
我會等150元

梗係唔係啦,留返啲錢等太古城跌到6球嘛

伯爵府

HiPP勳章(2)

回覆樓主:

又講 同700有仇?

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

YEOMORGAN 發表於 18-8-15 22:32
有屋企人揸緊騰訊,但又剛剛月頭入咗小米

甘又唔洗甘唔開心, 唔算係明燈, 呢個巿隻隻都慘

除咗.....公共股....我一直睇住中電....都冇乜跌.....

日本の平安を祈ります

用戶要求終止服務

pomanlife 發表於 18-8-15 22:37

都話檳城唔使等咯
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

Wingwingm 發表於 18-8-15 22:39
都話檳城唔使等咯

檳城有冇太古城先

用戶要求終止服務

pomanlife 發表於 18-8-15 22:57
檳城有冇太古城先

唔G,可能火星有
hey yo hey yo hey hey yo hey yo hey

男爵府

pomanlife 發表於 18-8-15 22:37

唔係吖

彩鑽殿

元朗73 發表於 18-8-15 23:04
唔係吖

樓主等太古城三房6球入貨,唔留返啲子彈點夠爭

彩鑽殿

Wingwingm 發表於 18-8-15 23:00
唔G,可能火星有

咁大灣區三房平d又近d

禁止訪問

用戶要求終止服務

pomanlife 發表於 18-8-15 23:12
咁大灣區三房平d又近d

但大灣區係比地球人住架喎

珊瑚宮

畀面勳章

losttoa 發表於 18-8-15 21:14
點解唔去理財個邊出舖?

嗰邊高手多嘛。

珊瑚宮

畀面勳章

cinda72. 發表於 18-8-15 23:14
你個屋企人個名係咪數字架

仙姐,你好衰㗎

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

19841984 發表於 18-8-15 20:21
我會等150元

點解唔去財經版?

禁止訪問

珍珠宮

小可愛11 發表於 18-8-15 23:20
仙姐,你好衰㗎

我唔明仙姐講乜啊

珍珠宮

cinda72. 發表於 18-8-15 23:14
你個屋企人個名係咪數字架

仙姐,其實我唔明