自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

回覆樓主

係utube見到各版本流星花園比較,台版最正,bigbang 版好好笑
https://m.youtube.com/watch?v=610TgHtDhFo

男爵府

hontari 發表於 18-8-16 02:42
「如果道歉有用的話,要警察來幹嗎?」
最鍾意呢句對白

我都好鍾意,曲線突顯道既可愛純真。

男爵府

emimi 發表於 18-8-15 22:50
道明寺 我好中意言承旭,當年有去酒店門口等佢

我都係,從來未試過,第一個咁中意的明星,亦是最後一個

水晶宮

回覆樓主

I like 仔仔

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

回覆樓主

我當年好迷道明寺

珍珠宮

[email protected] 發表於 18-8-15 22:33
翻睇過無數次,男人夠高就已經加分,加埋佢地既顏值,美作唔靚仔不過有型,當年我最迷道明寺,人生唯 ...

尼套好中意,中意到追埋成套日本卡通,後來有韓版,不過最愛都系台版

伯爵府

2018復活節勳章

回覆樓主:

哩套第一輯我真係翻煲左n咁多次,迷上F4 , 最like仔仔,連啲歌我都用過做鈴声,不過第二輯就應真麻麻,加左個雪兒上去,成個故事真係唔得!

禁止訪問

回覆樓主:

侯爵府

kk80400 發表於 18-8-15 22:49
當年呢套戲佢個形象麻麻.....個頭呢.......就想賴著你, 我先覺得佢正

賴著你好睇呀~ 我睇左幾次

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

Chengbebo 發表於 18-8-15 22:43
當年係道明寺粉絲 太深情

水晶宮

回覆樓主:

大陸版好無睇?
上當年台版我睇左11次
喊到豬頭

侯爵府

[email protected] 發表於 18-8-15 23:40
其他版都唔岩我睇,男角唔夠flower,韓版李敏鎬我鍾意,但個髮型真係唔掂,女角又唔掂。
...

不過韓版係咁多乜版物版中唯一全部睇哂, 淨係個女主角唔掂, 其他都ok

公爵府

回覆樓主:

韓版港星當年我又唔太中意李敏鎬,反而睇左city hunter後先迷上佢

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

回覆樓主

第一套煲劇,用左一日半去煲晒之後二年不停重睇又重睇。

珍珠宮

回覆樓主:

近幾個月道明寺(言承旭)放開自己,開始參加綜藝節目。

男爵府

Angelice-BeBe 發表於 18-8-15 22:51
我好中意"就想賴著你",好正架佢

成日著西裝
身型好又高好正啊

珊瑚宮

[email protected] 發表於 18-8-15 22:33
翻睇過無數次,男人夠高就已經加分,加埋佢地既顏值,美作唔靚仔不過有型,當年我最迷道明寺,人生唯 ...

仔仔

男爵府

環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

回覆樓主:

當年岩岩畢業做緊m記,果時真係同經理請左幾日假通頂買演唱會門票。連我媽都拎埋飯過黎俾我食。諗起都好癲。又入粉絲後援會,又晨早同我表妹坐頭班車去排握手會。我仲記得一路排一路同d粉絲一齊大合唱。記得果日係我生日。我同左Jerry講:今天見到你是我最棒的生日禮物。 Jerry 握住我對手同我講:真的嗎?生日快樂啊(emoji)
演唱會隻碟拍果場仲要係我睇果場,全場大合唱時真係好感動

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

回覆樓主:

我有呀, 同言承旭握手, 排隊都唔知排左幾多個鐘

子爵府

回覆樓主

我都好like道明寺,佢其他戲我都有睇,高大靚仔,其實佢把聲好好聽,就係唔like佢同chiling 啲新聞,沒完沒了好煩。上兩個星期大陸真人show ‘放開我北鼻’竟然有佢,好surprise,open d 咪好囉。BTW 我有追開這套show,好好睇㗎!

首頁

尾頁

跳至