邊隻sleeping mask好用?

woocatcat
|
可以試下呢隻
敏感肌都啱用,而且平

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
miffyumiffy
|
我用呢隻,超好用

看看這個我在iHerb.com上發現的商品。 http://hk.iherb.com/pr/Cosrx-Ultimate-Nourishing-Rice-Overnight-Spa-Mask-2-02-fl-oz-60-ml/78051?rcode=HAN7430

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Gi-leung
|
ilikeholiday 發表於 18-8-16 21:08
會唔會敏感

so far都無敏感呀 敷完一晚第二朝洗面 好似敷左一片保濕paper mask咁 毛孔細左 上妝係貼嘅 只係亮白唔夠明顯
龍貓車
|
雪花秀
chuballball
|
canvas
me920
|
我用過origins同雪花秀, 我覺得2隻都OK
origins就笠少少, 但好以保濕少少
雪花秀就冇咁笠, 但好似冇origins咁保濕, 但質感舒服D
Twinklecar
|
弱弱一問:用sleeping Mask 不會弄污枕頭嗎?
rfu
|
I9528 發表於 18-8-16 19:53
好用,用咗成 7- 8 年

how much? thanks!
I9528
|
rfu 發表於 18-8-17 11:46
how much? thanks!

我响韓國買,大概 HKD$ 300
ilikeholiday
|
woocatcat 發表於 18-8-17 08:39
可以試下呢隻
敏感肌都啱用,而且平

我有用呢隻洗面粉
|
miffyumiffy 發表於 18-8-17 09:07
我用呢隻,超好用

看看這個我在iHerb.com上發現的商品。 http://hk.iherb.com/pr/Cosrx-Ultimate-Nourishi ...

不敏感?
|
Twinklecar 發表於 18-8-17 11:25
弱弱一問:用sleeping Mask 不會弄污枕頭嗎?

搽完一陣基本乾左 之後直接訓冇野呀 當然面向天訓會好d
|
chuballball 發表於 18-8-17 11:05
canvas

夠補水嗎
|
Gi-leung 發表於 18-8-17 10:55
so far都無敏感呀 敷完一晚第二朝洗面 好似敷左一片保濕paper mask咁 毛孔細左 上妝係貼嘅 只係亮白唔夠明 ...

(emoji)(emoji)幾錢呀
|
me920 發表於 18-8-17 11:10
我用過origins同雪花秀, 我覺得2隻都OK
origins就笠少少, 但好以保濕少少
雪花秀就冇咁笠, 但好似冇origins ...

會唔會起油粒
miffyumiffy
|
ilikeholiday 發表於 18-8-17 17:16
不敏感?

冇呀
|
miffyumiffy 發表於 18-8-18 07:51
冇呀

cky34979
|
你食得差 自然乾
|
cky34979 發表於 18-8-18 16:53