自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問大家知道那一間學習㙯術體操比較好(師資、環境)?
因囡囡比較活潑好動,所以想給她試一下。
謝謝大家

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

up

男爵府

開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

中國香港體操總會

子爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

可以睇睇"中國香港體操總會"

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

mohatman 發表於 18-8-16 12:47
中國香港體操總會

琥珀宮

csmchow 發表於 18-8-16 01:35
謝謝大家 ...

Megabox 有一間,你可上網search 下

大宅

趣教勳章 叻叻勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

除了中國香港體操總會外,坊間現時也有不少私人的藝術體操學校, 如RG PRO, JOYSTAR, AS CHLOE., CHER 等等, 特別是首2間是由現役港隊教練開辦的, 另外2間也是有由體操總會發出的專業教練牌, 大家可按自己地區再作選擇。

有些學校是沒有教練牌, 大家要小心選擇, 大家亦可到體操總會查看教練名單, 不竟藝術體操相對其他舞蹈是有一定危險性, 所以如沒經驗及接體總發出的教練牌, 那就有可能會有一定程度上的危險, 所以大家也必須小心選擇喔...

在FB, 也有藝術體操交流的PAGE, 大家可獲得更多資訊
我既BB係2012年2月10日出世啦~~~^^

我係全人奶媽....希望..可以餵到佢2歲~~

男爵府

csmchow 發表於 18-8-16 01:35
謝謝大家 ...

AS Chole 觀塘

首頁

尾頁

跳至