私底下示愛同當眾示愛有咩分別?

wccwongnew
|
smiletigger
|
一向都唔like公眾示愛。拍拖兩個人嘅事,感覺係初中學生先愛公開示愛,自我感覺良好。
wccwongnew
|
smiletigger 發表於 18-8-16 02:30
一向都唔like公眾示愛。拍拖兩個人嘅事,感覺係初中學生先愛公開示愛,自我感覺良好。
...
有咩分別?
laiyee6121
|
wccwongnew 發表於 18-8-16 02:14

公開示愛,表示對當事人真誠,有咁多人見証咁囉
tsung
|
smiletigger 發表於 18-8-16 02:30
...

李露眉
|
我覺得公開,係被騎劫
grancyliang2007    發表於 18-8-16 09:49
YY1101
|
李露眉 發表於 18-8-16 08:00
我覺得公開,係被騎劫

吾係架
可以寧死不屈㗎

食吾落點食喎
李露眉
|
YY1101 發表於 18-8-16 08:03
吾係架
可以寧死不屈㗎

咁大家無臉
YY1101
|
李露眉 發表於 18-8-16 08:04
咁大家無臉

我吾會理塊面放邊
玩得呢d
遇人say no
smiletigger
|
tsung 發表於 18-8-16 07:53

我諗好睇兩個人性格。
個人正常情況下只接受私下示愛,我覺得如接受其實果一刻係溫馨浪漫時刻,唔想d亞茂亞壽阻咗晒。如果我唔like對方,就係對方蠢,一d都唔掌握就令自己菸。
我唔會enjoy成為焦點或眾目睽睽下被追求。
brindlewin
|
wccwongnew 發表於 18-8-16 02:33
有咩分別?

開show feel,成街39547當花生,邊個得閒見證一pair39547?幼稚到呢 ......

思想成熟,諾言是付上個人誠信,39547根本冇做見證的資格,第日有人負心,去揾當天花生友喊,人地又係“小二,再來一斤靚花生.....”
做個靚太
|
各有所好啦~
我就比較中意私底下,因為俾人睇住我會怕醜~
記得當年,老公精心策劃係大庭廣眾求婚,當佢一出現時,我第一個反應居然係逃跑。。。
李露眉
|
brindlewin 發表於 18-8-16 08:35
開show feel,成街39547當花生,邊個得閒見證一pair39547?幼稚到呢 ......

思想成熟,諾言是付上個人誠 ...

求婚都係 我有fd當年大庭廣眾求婚,最後佢包二奶,離婚,佢求婚個時點肉麻,我覺得今日既佢好嘔心,最火爆,小三係大陸骨妹,聽聞仲有bb
1928mickey
|
wccwongnew 發表於 18-8-16 02:14

The one
kayu826
|
我中學都試過俾人當眾示愛,成班係度起哄,當時好唔開心
Poyau
|
當眾show off 隨時face off
rachel0316
|
留意番
當眾示愛唔代表成功率會高d
有時事主覺得太