論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

男爵府

成日差幾個鐘都話未差完,壞壞地。
我驚我間屋爆炸

男爵府

佢做得好唔好先 ?

如覺得佢OK, 屋企點都會有1,2部賣又賣唔到錢,
型號又out晒的機,
咪送俾個工人囉

禁止訪問

男爵府

henry0729 發表於 18-8-16 10:21
佢做得好唔好先 ?

如覺得佢OK, 屋企點都會有1,2部賣又賣唔到錢,

當然唔好啦,成日講大話,我問佢佢話抹左,但結果封滿塵,成日曾我唔係度唔抹野,要我檢查先得,再私自走落街,要我話佢先得

男爵府

moonday 發表於 18-8-16 10:32

當然唔好啦,成日講大話,我問佢佢話抹左,但結果封滿塵, ...
咁已不是手機問題

要換工人了

子爵府

回覆樓主:

可能條叉電線老化或渣都會叉得慢

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

當然唔好啦,成日講大話,我問佢佢話抹左,但結果封滿塵, ...

佢做嘢好唔得喎

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

做工夫唔掂, 想比部機佢都比唔落手。 換人好過。

男爵府

moonday 發表於 18-8-16 09:56
成日差幾個鐘都話未差完,壞壞地。
我驚我間屋爆炸

唔關個電話事

佢地好多都習慣長差

首頁

尾頁

跳至