鐘點工人

跳至

首頁

尾頁

洋房

想找屯門托兒, 放在保姆家, 一個月4-5天, 每次大約5小時, 有一日係星期六或日, 每小時80, 時間, 日期, 錢可談。請問有無推介, ? 謝謝!

大宅

fyor 發表於 18-8-16 09:57
想找屯門托兒, 放在保姆家, 一個月4-5天, 每次大約5小時, 有一日係星期六或日, 每小時80, 時間, 日期, 錢可 ...

請問揾到嗎?我正在揾緊

洋房

蘿蔔菜 發表於 18-10-1 10:07
請問揾到嗎?我正在揾緊

我也有需要,有推介嗎?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

禁止訪問

Xmas吸收勳章

別墅

想找屯門托兒, 放在保姆家, 一個月4-5天, 每次大約5小時, 有一日係星期六或日, 每小時80, 時間, 日期, 錢可 ...

你'好!我住天水圍得嗎?住私家樓,有會所共小朋友玩,二十多年凑仔經驗,之前在元朗社區中心幫忙做義工凑小朋友六年,樓下是銀座輕鐵站,佷方便接送,輕鐵751直達屯I門,本人是個非常喜歡小朋友,有愛心,有責任心,有交代的人,如有希要請找我吧,謝謝!

用戶要求終止服務

我係FTM住屯門,PM詳情睇吓有咩幫到你。

大宅

回覆 maxpang 的帖子

已PM

民房

我可以吖,pm我

大宅

本人住屯巿附近,育有倆子,大仔大學畢業已做野,細仔讀緊大學,屋企環境舒適、企理,本人有陪月員證書,有中式保健飲食證書,有滋補飲食知識證書,有多年湊B同小朋友經驗,一直湊開B同小朋友,有齊BB用品:搖搖床、網床、浴盆、BB厠等同大量益智玩具和書籍。現有一個位,可曰托,過夜,如有需要可同我聯絡.

大宅

maxpang 發表於 18-10-13 07:31
我也有需要,有推介嗎?

本人住屯巿附近,育有倆子,大仔大學畢業已做野,細仔讀緊大學,屋企環境舒適、企理,本人有陪月員證書,有中式保健飲食證書,有滋補飲食知識證書,有多年湊B同小朋友經驗,一直湊開B同小朋友,有齊BB用品:搖搖床、網床、浴盆、BB厠等同大量益智玩具和書籍。現有一個位,可曰托,過夜,如有需要可同我聯絡.

大宅

WULONGGANG 發表於 18-10-18 12:03
我都想知啊

洋房

喻嵐 發表於 18-10-19 13:02
本人住屯巿附近,育有倆子,大仔大學畢業已做野,細仔讀緊大學,屋企環境舒適、企理,本人有陪月員證書, ...

你好。
其實我小朋友分別男小二,女小五。
主要小朋友放學,由兆康帶他們到藍地補習社。
如平時學校假期,就留ee家。
請問你的收費?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

maxpang 發表於 18-10-19 13:07
你好。
其實我小朋友分別男小二,女小五。
主要小朋友放學,由兆康帶他們到藍地補習社。

sorry,太遠啦

洋房

喻嵐 發表於 18-10-19 13:08
sorry,太遠啦

Ok.

男爵府

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

你好,我係屯門ee, 有意可pm詳談,謝謝!

複式洋房

你好,我是住屯門良景的恩姨,可能可以幫到你手,有需要可以pm詳談。

大宅

小朋友幾大?幾時開始需要?

首頁

尾頁

跳至