求救 : 淘寶去錯集運倉

mymarigold
|
一向是用官方順豐直送的 ,但唔知可能撳錯掣,而家經申通去咗廣東個四方倉,咁點算? 淘寶客戶服務又冇覆我.....
choco_soup
|
賣家發左貨未?未發貨可以取消張單再改。

如果已發貨就無得改,要將錯就錯用果間集運公司。
mymarigold
|
choco_soup 發表於 18-8-16 12:41

謝謝你回覆,已經到咗四方倉。 我喺淘寶搵唔到我落單嘅時候,係用邊個公司集運,請問邊度可以睇到?
littledot
|
mymarigold 發表於 18-8-16 12:52
謝謝你回覆,已經到咗四方倉。 我喺淘寶搵唔到我落單嘅時候,係用邊個公司集運,請問邊度可以睇到?
...

已經到左四方倉,就惟有晒少少運費,一係你買多幾樣嘢送四方倉,再一次過運落嚟
choco_soup
|
mymarigold 發表於 18-8-16 12:52
...

香港集運個位會睇到
mymarigold
|
littledot 發表於 18-8-16 12:58
已經到左四方倉,就惟有晒少少運費,一係你買多幾樣嘢送四方倉,再一次過運落嚟
...

明白,謝謝你。 我得一件貨, 我係見四方個評價好差,所以驚驚地,唔知幾時先收到貨
mymarigold
|

啱啱先發現,用手機落單,官方物流竟然冇左順豐速運選擇..... 我一向default用開順豐集運, 唔怪之得今次飛咗去四方啦
mariyar
|
mymarigold 發表於 18-8-16 12:31
一向是用官方順豐直送的 ,但唔知可能撳錯掣,而家經申通去咗廣東個四方倉,咁點算? 淘寶客戶服務又冇覆我 ...

我尋日又係咁
好彩店主即時confirm我地址
我見錯就申請退款再下單
用手機仲有得選順豐
kitkit218
|
choco_soup 發表於 18-8-16 12:41

我上次都係咁,又唔知點轉去順豐,唯有照用,好彩又冇事。
mymarigold
|
mariyar 發表於 18-8-16 13:35
我尋日又係咁
好彩店主即時confirm我地址
我見錯就申請退款再下單

啱啱睇都冇, 平時有得揀順豐嘅

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
mymarigold
|
choco_soup 發表於 18-8-16 13:02
香港集運個位會睇到