美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

邊度脫毛唔HARD SELL又真係脫得好架? Medilase有冇人試過?

禁止訪問

複式洋房

我都係做開medilase。做咗3年,話唔sell就假嘅,只係唔係好似其他咁硬sell。表現得強硬啲,個sales就會知難而退。如果俾個sales覺得妳係猶豫,就會好煩。
不過效果真係唔錯。(但價錢都唔平)

複式洋房

meimeiiikwok 發表於 18-8-17 11:55
我都係做開medilase。做咗3年,話唔sell就假嘅,只係唔係好似其他咁硬sell。表現得強硬啲,個sales就會知難 ...

要3年甘耐?你做好多part?

複式洋房

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

複式洋房

4EE 發表於 18-8-17 23:26
要3年甘耐?你做好多part?

其實我唔係做好多位。第一次做under-arms,想睇下效果先。
做咗15個月之後(當然唔係個個月都上去做),見個效果唔錯,就join埋full-face同full-arms。
因為要睇返每個人個效果而定,我係一個毛孩,啲毛毛會比較頑強啲,所以用嘅時間就咁長。
(而且通常做完頭5次,每6個星期做一次,之後顧客都仲唔滿意效果會keep住安排時間繼續做,會變8個星期做一次。所以就用咗3年)

現家有咗冇再做,但sales講過懷孕會令毛髮再次生長(荷爾蒙影響),但都唔見啲毛毛生得好西利。
我生完都會做返。

複式洋房

meimeiiikwok 發表於 18-8-18 11:09
其實我唔係做好多位。第一次做under-arms,想睇下效果先。
做咗15個月之後(當然唔係個個月都上去做),見 ...

我好怕俾人sell,甘佢地會唔會不停叫你join course甘架?

複式洋房

sississismum 發表於 18-8-18 07:22
Medilase幾好啊,易book同準時上去就有得做,仲有永久保養,
效果都好好,我好多位脫左3次左右就出少左好多
...

我想脫under-arms同上唇,會唔會有折呀?(emoji)

禁止訪問

複式洋房

洋房

Dermes 同埋 medilase都有join

Dermes係之前學生唔識野上去join個upperlip同underarm (後悔=_=,一黎貴,2黎upperlip做左成8次都仲係有毛....

畢業出黎做野就去join左medilase full leg 完全係2回事, 做左4次左右已經冇乜毛毛
如果比多次機會我我唔會選dermes做哈哈哈
個人經驗,希望幫到你

複式洋房

4EE 發表於 18-8-19 04:47
我好怕俾人sell,甘佢地會唔會不停叫你join course甘架?

sell就一定會sell,會唔會不停就真係睇下妳態度夠唔夠堅決。
我都係嗰啲好怕人sell嘢嘅人,因為一定會sell多兩sell都覺得佢煩,但又唔好意思拒絕人對方,就join咗啲不必要嘅嘢。
會出現咁樣情況完全係因為自己唔夠堅決咁say no,令對方覺得︰佢只係猶豫,我落多啲咀頭就得!嘅感覺。
所以如果真係唔想join嘅,就一定要好堅決咁表演「我唔想join!」嘅signal俾對方知。

(不過公司一定會不停轉sales follow妳,務求搵到一個合妳嘅銷售技巧。)

洋房

我做過DERMES同APLUS ..
D - 效果都唔錯, 服務環境同整潔程度都好好, 但經常轉治療師同埋個個都好HARD SELL, 會SELL到驚 ..
A - 暫時淨係做左3次, SO FAR都可以既, 當然同D記冇得比, 效果冇咁出, 服務環境整潔只可以話係不過不失,但有樣野最好係佢完全完全唔會SELL !! 呢下好~因為我係好耳仔軟既人.

別墅

開心吸收勳章

a plus, very good result, and not hard sell at all

複式洋房

回覆 meimeiiikwok 的帖子

同你一樣,之前就係有不愉快經歷,攪到好怕去D勁HARD SELL既鋪頭

禁止訪問

男爵府

大宅

回覆樓主

一定唔好去devon 難book到一個點 要二個月前book定星期六期,我之前食緊類固醇仲sell我加錢打755 黑心到死

大宅

回覆樓主

幾年前去Calla做過小腿,無D記咁痛,不過唔記得calla係激光,定彩光了

男爵府

回覆樓主

自己做過d記全手、全比堅尼、腋下同上唇
係有效果
但都好鬼hard sell
我耳仔軟
所以比人sell到
最近去aplus脫全腳
效果都幾好
佢價錢都合理同埋佢一句都唔sell最好
做完就走得
我會推介朋友試aplus