繼母與女兒的藍調

coolnestea
|
好耐冇睇日劇啦。呢排係TBB睇「繼母與女兒的藍調」,好好睇呀。有以前嘅男神竹野內豐,雖然差不多50歲,但係仲好型,今次角色係做爸爸,幾搞笑
Poyau
|
謝謝推介
licarol
|
係,我都追緊
|
好睇,追緊。
swsycat
|
coolnestea 發表於 18-8-16 16:42
好耐冇睇日劇啦。呢排係TBB睇「繼母與女兒的藍調」,好好睇呀。有以前嘅男神竹野內豐,雖然差不多50歲,但 ...

到第5、6集就唔好笑了⋯

viotior
|
swsycat 發表於 18-8-16 17:26

到第5、6集就唔好笑了⋯

第6集簡直.... 船已跳
dragon813
|
coolnestea 發表於 18-8-16 16:42
好耐冇睇日劇啦。呢排係TBB睇「繼母與女兒的藍調」,好好睇呀。有以前嘅男神竹野內豐,雖然差不多50歲,但 ...

型及靚過木村
Meowbb_bb
|
viotior 發表於 18-8-16 17:33
第6集簡直.... 船已跳

Why ah I m watching too and like it a lot
幕前玩家
|
笑中有淚...但對佐藤健好失望,佢今套一啲都唔好睇
viotior
|
Meowbb_bb 發表於 18-8-16 21:07
Why ah I m watching too and like it a lot

第五集好好睇,竹野咁辛苦治療見到成效,尾段一家人開始sweet sweet,令我好期待第六集會繼續sweet落去,点知...之後少女美雪啲戲我真係接受吾到,中途放棄了
三棵樹
|
唔明點解無啦啦ham左 ! 明明治療有好轉,一開第6集就長眠。
days.bb
|
追緊,原來成五十歲咖啦。。。一d都唔似
SJ6
|
開頭sweet 但竹野內豐。。。
俾番爸爸我呀
Conybrownbb
|
dragon813 發表於 18-8-16 17:42
型及靚過木村

不嬲都係
Meowbb_bb
|
SJ6 發表於 18-8-17 00:53
俾番爸爸我呀

Oh no ..... it can't be .
是是但但
|
SJ6 發表於 18-8-17 00:53
俾番爸爸我呀

係呀,明明上集有轉機,兩個又開始對對方有感覺,竹野都唔捨得佢地,好好治療啦,無拿拿死佐,好sad
是是但但
|
dragon813 發表於 18-8-16 17:42
型及靚過木村

佢拍long vacation時,外型已經比主角木村正。 [/smiley松隆子都揀佢,唔揀木村啦
dragon813
|
是是但但 發表於 18-8-17 08:38
佢拍long vacation時,外型已經比主角木村正。 [/smiley松隆子都揀佢,唔揀木村啦
...

其實從來冇睇過木村啲戲
反而幾個月前電視播佢做醫生,睇過下
SJ6
|
Meowbb_bb 發表於 18-8-17 08:21
Oh no ..... it can't be .

係呀,喊死我
SJ6
|
是是但但 發表於 18-8-17 08:34
係呀,明明上集有轉機,兩個又開始對對方有感覺,竹野都唔捨得佢地,好好治療啦,無拿拿死佐,好sad :naug ...

仲有四集唔知會點??
好難得爸爸將個冰山溶化咗,但咁快又要離開佢地