神州唔送上樓??

topyy
|

第一次用神州集運,想問大家係咪佢唔會送上樓?佢放底係大堂走左去,打電話叫我去大堂自己搬上去,請問邊間集運真係會送上門?咁大件貨,我點搬

PS:我係有lift直達樓層的,落單前已問清楚會送上門

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
kbeauty
|
我上個月買左50kg,包送上門
野原美冴
|
要上樓梯喎,唔搬上樓正常
c.vieri
|
上樓梯要斷層計,我用果開私集都有講明
tansyneko
|
無lift?
sheetajeff
|
你唐樓既 多數要加錢
新秦先生
|
topyy 發表於 18-8-16 17:29
第一次用神州集運,想問大家係咪佢唔會送上樓?佢放底係大堂走左去,打電話叫我去大堂自己搬上去,請問邊間 ...
你又真係鬼馬,識講咁大件貨,買就識,搬就唔識. 有冇同人講明有樓梯先?定係又唔知有樓梯呀?
andyan324
|
topyy 發表於 18-8-16 17:29
第一次用神州集運,想問大家係咪佢唔會送上樓?佢放底係大堂走左去,打電話叫我去大堂自己搬上去,請問邊間 ...

我岩岩用亞風運傢私都要另外加$叫佢搬
Birzzle
|
你要上樓梯,唔加錢唔送㗎
sandypink
|
我都用完神州,32kg,送上樓要加錢 (因為上大堂有樓梯),佢送之前有打黎講要加錢先上樓
tantanmama
|
只要加錢,間間都送上門。
Poyau
|
加咗樓梯錢但無搬上樓?
topyy
|
野原美冴 發表於 18-8-16 20:06
要上樓梯喎,唔搬上樓正常

有電梯
topyy
|
kbeauty 發表於 18-8-16 20:02
我上個月買左50kg,包送上門

我就係50kg
topyy
|
sandypink 發表於 18-8-16 20:37
我都用完神州,32kg,送上樓要加錢 (因為上大堂有樓梯),佢送之前有打黎講要加錢先上樓
...

送黎前已打黎話門口唔比泊車,叫我家人自己搬,但已講家人係老人,真係搬唔到,佢唔理,放底打個電話話已放大堂即收線

topyy
|
c.vieri 發表於 18-8-16 20:18
上樓梯要斷層計,我用果開私集都有講明

果個係後樓梯,有lift
topyy
|
tansyneko 發表於 18-8-16 20:19
無lift?

絕對有
topyy
|
tantanmama 發表於 18-8-16 20:41
只要加錢,間間都送上門。

已打去cs問,佢話都係送會上門
topyy
|
Birzzle 發表於 18-8-16 20:36
你要上樓梯,唔加錢唔送㗎

果條係後樓梯,絕對係直達樓層

topyy
|
sandypink 發表於 18-8-16 20:37
...

佢打黎話我樓下唔比泊車,叫我自己搬,無講話加錢,我真係唔介意自己搬,但收貨係老人家,大堂又細,咁樣放底走左去,都要等我收工去搬,咁樣實比鄰居同看更罵死