小朋友生日Party~~

CRYS_123
|
有無爸媽想幫小朋友搞生日派對又無從入手 ?
kakakachun
|
我囡囡之前去生日會係觀塘,可以係草地野餐,有超大lego波波池,仲有親子手作同埋佈置埋,啲哥哥姐姐仲幫我搞埋活動送小禮物仲影埋相~同裝修好靚
Kyle媽
|
kakakachun 發表於 18-9-12 23:40
我囡囡之前去生日會係觀塘,可以係草地野餐,有超大lego波波池,仲有親子手作同埋佈置埋,啲哥哥姐姐仲幫我 ...

pls pm details! Thanks!
samanthadada
|
Evachau
|
我囡囡之前去生日會係觀塘,可以係草地野餐,有超大lego波波池,仲有親子手作同埋佈置埋,啲哥哥姐姐仲幫我 ...

Pm pls
ling103
|

Pls pm details! Thanks!
vincy_427
|

May i have more details (emoji)
YAN.BABY
|
can you PM details, pls
lovepinkybb
|
Pls pm
Ms.WongZ
|

pls pm!thx!
Yoyoy1006
|

唔該想知道Detail
Choitina
|
粉嶺有間新開租場,有埋workshop 興趣班,新開好多promotion, 可以上網search 下!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊