連全智賢也被比下去!被韓國網民票選最佳凍齡女星是36歲

baby123322
|
網絡上時不時都有網民投票的選舉,這次就分享一下一個由韓國網民所做的投票,主題就是他們心目中的最佳凍齡女星。上榜的頭 10 位女星,不但全部過 30 歲,而且當中不乏女神級藝人。這個排行榜的結果,又能否代表你的心水?

第 10 位:申敏兒,34 歲

第 9 位:孫藝珍,36 歲

第 8 位:朴秀真,32 歲

7 位:尹承雅,34 歲

第 6 位:全智賢,36 歲

5 位:張娜拉,37 歲

第 4 位:Dara,33 歲

第 3 位:宋智孝,36 歲

第 2 位:韓志旼,35 歲

第 1 位:宋慧喬,36 歲

看著這 10 位女星的照片,是不是根本無法想像她們經已是 30 歲有多的輕熟女吧!其實要將她們般擁有一張凍齡臉,除了基因優勢外,後天的保養也很重要。一般來說,要皮膚保持最佳狀態,卸妝、深層清潔、保濕和防曬都是絕對不能少的重點,而且缺一不可。另外,平日多喝水,多吃蔬果,有均衡飲食,都可以讓身體變得健康,從而令皮膚也少一點內在的問題。最後,多做運動有助體內排出毒素,而且多點休息少一點熬夜,都是女生必記的保養之道呢!

相關文章:

#POPBEE專題:這 5 套韓劇、5 對情侶,讓你知道縱使是姊弟戀也能有著開花結果的結局!

就是這一幕!讓人猜想丁海寅和孫藝珍是否跟隨著「宋宋 CP」的腳步,成為一下對戲假情真的情侶!

花香果香各有千秋:韓國女星最愛的香水大公開!

#POPBEE 專題:盤點 7 位韓國熟女演員,她們的美數十年如一日!

資料來源:
https://hk.style.yahoo.com/10-korean-celebrities-with-anti-aging-faces-042255111.html

=

大家點睇?全部都係美魔女!!!韓國女星係世界級高質!!!!!
zola
|
好多都唔識,只識張娜拉,全智賢,宋慧喬,宋智孝。。。

宋慧喬同宋智孝我不嬲都覺得麻麻,另外兩位都好靚!
crazygal
|
全部都三十幾歲凍什麼齡? 三十幾歲,做個facial化吓妝,睇起上嚟後生十年似十八廿二一點不是難度。 不明白有什麼好比較的。

當然如果講樣靚喜歡宋慧喬,計埋身材全智賢較好。
JoanC
|
講凍齡,我諗要大家先落妝再比較。
Nikitang1111
|
回解無金泰希
佢真係堅靚又keep 得好
浩霆豬豬
|
宋智孝近年都有老態,不過佢真係靚
piklam1    發表於 18-8-17 12:04
VickiC
|
我鍾意9同10
alohaaaa
|
我覺得dara應該係第一
shun282
|
韓國凍齡女星我揀47歲既李英愛
raintingbow    發表於 18-8-17 12:09
tsung
|
zola 發表於 18-8-16 18:21
好多都唔識,只識張娜拉,全智賢,宋慧喬,宋智孝。。。

宋慧喬同宋智孝我不嬲都覺得麻麻,另外兩位都好靚 ...

俾個5
對宋慧喬,宋智孝冇好感,反而覺得全女神應該排名第一
zola    發表於 18-8-17 08:09
toffeechoco
|
呢d 全部都似返真實年紀喎, 尤其孫藝珍
Ononluk
|
三十中啫,未到魔界
Lihoma
|
4, 7, 8 我唔識,不過宋智孝 keep 得嘛嘛。
ryan_mami
|
Ononluk 發表於 18-8-16 20:20
三十中啫,未到魔界

同意
rainiemama
|
張娜拉睇唔出就嚟4張細細粒 生得好童顏
貓頭雀
|
智考才36? 佢入RM 時已29了 ,RM 才七年嗎
bu-b
|
其實而家世代,三十幾歲好多人都仲可以好young,反而過四十先係一個關口
happyty
|
智孝有點顯老了
baby123322
|
Lihoma 發表於 18-8-16 20:24
4, 7, 8 我唔識,不過宋智孝 keep 得嘛嘛。

智孝唔化妝絕對見得人.

Milkyway1212
|
好多都正呀