自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

唔會帶,旅行咁多嘢帶,費事煩多樣。

寶石宮

虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 趣教勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 爸B勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主

唔會帶鑽石,因為我無鑽石
有些路啊,只能一個人走
我慢慢地、慢慢地瞭解到,所謂父女母子一場,只不過意味著,
你和他的緣分就是今生今世不斷地在目送他的背影漸行漸遠。

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

Carriegerrard 發表於 18-8-17 12:16
原來東歐都安全
我以為東歐治安都麻麻添

好安全㗎,啲人比起大城市嘅仲nice好多

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

唔會有,除了手錶

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

翡翠宮

畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

日本同泰國韓國都有
I 大蚊豬   

男爵府

回覆樓主

照帶耳環戒指,不過唔會係鑽石囉

侯爵府

Carriegerrard 發表於 18-8-16 18:44
你哋去旅行會唔會戴首飾架?
即係例如鑽石戒指嗰啲
咩地方你哋會放心戴?

我平時都唔太喜歡帶飾物, 錶例外, 我去旅行就連銀包都唔帶, 只帶一張信用卡(可提款) 同現金.... 就係咁多... 我怕帶得多, 兼顧更多...

珍珠宮

Carriegerrard 發表於 18-8-17 12:19
保險箱set咗密碼都開得到

密碼應該好易重設

珍珠宮

回覆樓主:

平時日日帶開,沖涼都吾會除嘅,去旅行會繼續帶

珊瑚宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章

JudynHazel 發表於 18-8-17 12:20
我朋友戴廿幾萬的勞去日本
。。我叫佢彈開D。。。哈哈。

Japan, No problem laa

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主

我除了帶一直吾除的鑽石耳環外,去旅行我係吾敢帶介子,我好怕自己留低左
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

用戶要求終止服務

開心吸收勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋

I9528 發表於 18-8-16 18:58
戴得幾卡,就絕少落地行㗎啦

我笑左出聲

幾卡在手,5,6 星酒店,車出車入,高級餐廳,私人導遊,真係少行架
“Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity.”
― Martin Luther King Jr.

子爵府

Carriegerrard 發表於 18-8-17 12:17
咁呢間酒店都幾好喎
介唔介意講下係咩酒店呀

Siam kempinski,真係覺得好好彩,我發現留低左喺酒店嗰刻真係全身冒汗

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

只會帶啲襯衫用嘅飾物去旅行

男爵府

回覆樓主:

我不會帶堅嘢去旅行

伯爵府

回覆樓主:

唔會戴鑽石啲貴重嘢,但會戴啲靚嘅耳環或手鍊

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

會戴平時戴開嘅

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

忌廉寶寶 發表於 18-8-17 18:31
Siam kempinski,真係覺得好好彩,我發現留低左喺酒店嗰刻真係全身冒汗
...

哩間幾好住

子爵府

回覆樓主

旅行輕便為主,唔想帶咁多無謂嘢

翡翠宮

回覆樓主:

一定唔會。。。我個有錢朋友,平時係戴兩三卡,袋又十萬八萬,佢去某d地方旅行時會專登去買d cheap衫平價布袋,膠錶戴去旅行。

首頁

尾頁

跳至