自由講場

跳至

首頁

尾頁

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

我囡要去比賽,七點左右要同相關同學一齊去,因為住既地區唔同,一定會係港鐵站等。

想問去聖堤女最近係咪西營盤站出再行上去呢?

有無其他路線提供?的士除外!

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

miriam 發表於 18-8-16 21:36
我囡要去比賽,七點左右要同相關同學一齊去,因為住既地區唔同,一定會係港鐵站等。

想問去聖堤女最近係咪 ...

西營盤站c出搭lift 上到般咸道再行上去

男爵府

miriam 發表於 18-8-16 21:36

想問去聖堤女最近係咪 ...

yes,最近西營盤站呀!如果巴士,可以搭23,40M,40, 過海巴士103,,綠色小巴56

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

pomanlife 發表於 18-8-16 21:40
西營盤站c出搭lift 上到般咸道再行上去
想問要行幾耐到, 佢地要預時間, THX

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

miriam 發表於 18-8-16 21:46

唔好意思,我暫時只係搭lift 去到般咸道冇行過上去,我知啲路好斜,朝早見好多學生都咁行,我估應該唔遠的,地鐵入面有指示牌和地圖

王國長老

pomanlife 發表於 18-8-16 21:48
唔好意思,我暫時只係搭lift 去到般咸道冇行過上去,我知啲路好斜,朝早見好多學生都咁行,我估應該唔遠的 ...
唔緊要, 路在口邊, 知道邊個站最近已經 OK, 佢有同學話中環站...........

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

彩鑽殿

miriam 發表於 18-8-16 21:51
唔緊要, 路在口邊, 知道邊個站最近已經 OK, 佢有同學話中環站...........

記住西營盤站 c 出口,嗰度有list 晒附近大中小學既名,你跟住行去搭lift 就得喇,唔好行錯出口,爭好遠架。我一生只去過嗰度考過會考,已經唔知點行喇

王國長老

pomanlife 發表於 18-8-16 21:57
記住西營盤站 c 出口,嗰度有list 晒附近大中小學既名,你跟住行去搭lift 就得喇,唔好行錯出口,爭好遠架 ...
麻煩晒你丫~~

佢地唔熟個頭, 聽到話中環站我已經知唔妥, 再望地圖東邊街.......已經係西營盤站

唔係咁早要去到我由得佢地慢慢搞, 依家除時要搭頭班車我先上黎問.

彩鑽殿

miriam 發表於 18-8-16 22:03
麻煩晒你丫~~

唔洗客氣,平時我見7點九/十都好多嗰間中學學生排隊搭lift ,估計行唔遠的,祝你順利

子爵府

miriam 發表於 18-8-16 21:46

好近,出了地鐵行10—15分鐘左右就到
遇鬆5分鐘,因為搵路,慢少少
有冇講邊個門口入?有幾個入口,唔好搞錯

王國長老

j2j2 發表於 18-8-16 22:35
好近,出了地鐵行10—15分鐘左右就到
遇鬆5分鐘,因為搵路,慢少少
有冇講邊個門口入?有幾個入口,唔好搞 ...

thx

無講邊個入口丫

首頁

尾頁

跳至