食D咩先可以長胎

菸兒
|
依家陀緊bb快6個月了,12月預產期,早2天檢查醫生話bb胎細,好膽心,點先可以bb大D?朋友見到我都唔覺我大肚,請各位多多指教🙏
Alftracy
|
菸兒 發表於 18-8-16 21:38
依家陀緊bb快6個月了,12月預產期,早2天檢查醫生話bb胎細,好膽心,點先可以bb大D?朋友見到我都唔覺我大 ...

雞蛋⋯花膠燉雞湯
面包妹妹
|
依家陀緊bb快6個月了,12月預產期,早2天檢查醫生話bb胎細,好膽心,點先可以bb大D?朋友見到我都唔覺我大 ...

蛋,牛油果
我要做媽媽
|
好多媽媽話花膠可以,你試下喇
菸兒
|
回覆 Alftracy 的帖子

謝謝你🙏🙏
菸兒
|
回覆 面包妹妹 的帖子

咁我試下牛油果先,謝謝你🙏🙏
菸兒
|
回覆 我要做媽媽 的帖子

試下先,謝謝你🙏🙏
suki-c
|
訓多d,同食蛋!
Fatcream8
|
每天吃雞蛋、芝士、牛奶、牛肉;多蛋白質少澱粉,因為澱粉長在媽媽身上,蛋白質才長胎
tell-me-y
|

never know...

Eat more and Add oil la !
love_bbbabe
|
雞蛋牛奶肉類
BowieFungF
|
鮑魚
RubyYu07
|
每日一隻蛋,食花膠,牛肉等蛋白質豐富既食物。
haha748494
|
平時飲多D湯,食烚蛋,訓多D都可以長胎。
企鵝仔小P
|

滴雞精都有幫助架
但如果怕躁 燉肉汁都okay
菸兒
|
suki-c 發表於 18-8-17 11:53
訓多d,同食蛋!

我已經有食蛋架啦,訓就麻麻地了
謝謝你
菸兒
|
企鵝仔小P 發表於 18-8-17 15:40

滴雞精都有幫助架

我覺得有點貴,好快就飲哂@[email protected]
謝謝你
菸兒
|
haha748494 發表於 18-8-17 15:30
平時飲多D湯,食烚蛋,訓多D都可以長胎。

湯水比較少,烚蛋日日都有食
謝謝你

菸兒
|
RubyYu07 發表於 18-8-17 15:28
每日一隻蛋,食花膠,牛肉等蛋白質豐富既食物。

我依家食2隻蛋了,花膠過2日試下先,我平時唔食牛肉,唯有食豬肉
謝謝你
菸兒
|
tell-me-y 發表於 18-8-17 12:35
never know...

Thanks^_^