婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

有無人99都係咁唸?平時99表面無野,但背後我知佢同D姑奶有講我話我搶走佢個仔。佢想我地結婚後同佢同62一齊住但我同C6有左Bb後就搬左出來住。有一次99發癲大聲咆哮然後哭話想個仔同佢一齊住但事實唔可以,算啦。。。無辦法啦咁blah blah。。

珍珠宮

王國教室勳章

回覆樓主:

我99
佢對我好客氣,我對佢都好客氣,其實佢對我唔係唔好,但佢一直覺得我老公搬去香港長住係因為我(老公不是香港人)。
其實老公未識我之前,因為佢地上一兩代去香港做生意,有人住响香港。我老公細個有去過香港同幾鍾意,有機會調去香港咁佢咪試下去香港工作。

我都係第二度返嚟香港。

上次見到99,我地有同佢講小朋友大d就搬返去。但99話我偷左佢個仔
唔係講笑咁講,之後狂俾説話我聽,話我的出現令佢無左個仔
佢同我老公講到失戀咁明明佢離婚之後我老公無跟佢大

wcpcelia    發表於 18-8-17 10:55

禁止訪問

公爵府

回覆樓主:

所有的99都係認為心抱搶左佢ge仔,但99忘記左佢自己都係搶左太99的仔呀 ? 連99的女兒也是搶左別人的仔呀 ? 做人點可以雙重標準 ? 賊喊捉賊 ? 一國兩制呀 ?

大宅

我奶奶一樣咁衰, 我約哂家人一齊去拜我爸爸, 佢特登嗰日揾我老公陪佢去買骨灰龕位, 一早出門, 晚上才回, 唔比我老公拜外父!

琥珀宮

Magic_mirrorz 發表於 18-8-17 02:30
有無人99都係咁唸?平時99表面無野,但背後我知佢同D姑奶有講我話我搶走佢個仔。佢想我地結婚後同佢同62一 ...

幾廿歲仲係腦筍未生埋咁

公爵府

lai_123 發表於 18-8-17 10:41
我奶奶一樣咁衰, 我約哂家人一齊去拜我爸爸, 佢特登嗰日揾我老公陪佢去買骨灰龕位, 一早出門, 晚上才回, 唔 ...

我實笑笑口(當99面)對C6說 "過2日先拜啦,唔急"

大宅

回覆 美之選468 的帖子

最後是我和家人按原定日子拜爸爸, 我阿媽叫我老公自己去補番支香比外父。我阿媽勁憎奶奶, 駡佢咁都争一餐, 離哂譜。以後連親家都無得做

大宅

lai_123 發表於 18-8-17 11:54

最後是我和家人按原定日子拜爸爸, 我阿媽叫我老公自己去補番支香比外父。我阿媽勁 ...

咁咪仲好, 2家人唔使比面對方!!

死人都要爭, 他日君體也...

公爵府

lai_123 發表於 18-8-17 10:41
我奶奶一樣咁衰, 我約哂家人一齊去拜我爸爸, 佢特登嗰日揾我老公陪佢去買骨灰龕位, 一早出門, 晚上才回, 唔 ...

點解99要去買骨灰位 ? 99有絕正 ?

子爵府

回覆樓主:

哭喊又點,佢可以傷心,但個仔唔想同佢住,無法喎。接受唔到現實都要接受

俾我,我唔會有咩反應。同情但愛莫能助。你想唔代表人哋想

男爵府

回覆樓主:

有,直頭話有女朋友有老婆無老母,做既野好似d人爭寵咁,出街要撟住挨住同痴住坐都唔想比個孫同老婆坐埋個仔度,但只限我老公,佢對其他仔唔係咁,仲成日煲湯話專登同好辛苦整比個仔飲!仲有太多不能盡錄,非常變態!同住中

複式洋房

章魚妹妹 發表於 18-8-17 14:21
有,直頭話有女朋友有老婆無老母,做既野好似d人爭寵咁,出街要撟住挨住同痴住坐都唔想比個孫同老婆坐埋個 ...

同我99一Q樣,仲要d野食一啖就俾我C6食

伯爵府

2024勳章

evachen0819 發表於 18-8-17 16:28
同我99一Q樣,仲要d野食一啖就俾我C6食

終於有人明白我喇!我都忍唔住要講一下
我99又係好喜歡食一啖,再比我C6再食一啖架,真的好嘔心

大宅

佢身體都唔知幾好,行得食得,初時話同日要老公陪佢買骨灰位時,我已經回答咁老公去裝柱香就走陪你去買啦。點知拜山前一日,老公話奶奶怕D骨灰位賣哂,要一早去喎,唔去拜外父!!!! 奶奶呢一招估唔會有咩人會用。我外家全部人都好憎呢個奶奶和我老公,話佢哋兩個天生一對,我才是小三。

別墅

回覆 cheese1987 的帖子

咁搞笑嘅D99.... 原來不只我99一個係咁。點解咁放唔開呢?結左婚就有自己家庭㗎啦。咁佢唔通又搶左62咩。我係度唸如果我第日做人99會唔會有咁嘅唸法

別墅

回覆 Ashleycorina 的帖子

我都係從姑奶嗰D八返黎先知99平時係咁唸我。其實我有叫C6返去同佢地食飯㗎。但我有時話我唔得閒咁C6又話唔想自己一個同仔返去。咁關我什麼事呢?

別墅

係wor!我99有四個女,咁佢應該無覺得佢地搶人個仔wor又

禁止訪問

別墅

回覆 lai_123 的帖子

你同你老公講唔可以第二日先陪佢啊媽咩?洗手段呢D99,而仔又聽佢講呢D最難鬥

首頁

尾頁

跳至