婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

別墅

回覆 lai_123 的帖子

我啊媽都知我99家人麻煩。但佢反而叫我一啖砂糖一啖C。但我做唔到假面人 .... 而家慢慢試下扮下口乖啊咁,我又無野lose嘅,除非佢黑人憎我就真係會暗寸返佢。

別墅

回覆 章魚妹妹 的帖子

係啊!!!我99都係特登雌住我B同我老公坐!!然後愛影相,對62望一望打個眼色,62需要自動醒水幫佢影相。慢小小都黑面。呢D我無出聲亦無理佢,不過我親眼見到覺得都幾變態。

別墅

回覆 evachen0819 的帖子

咁都得。。有D嘔心wor 咁大個人。有一次99食雪糕佢問我C6食唔食。C6話唔洗啦,因為同我share。點知99食左一啖叫我C6幫佢手食話食唔灑。我心唸你唔叫62嘅? 結果C6推左幾次但隊到埋來都係照食。。。。我覺得好嘔心。

珍珠宮

王國教室勳章

Magic_mirrorz 發表於 18-8-17 17:36
回覆 Ashleycorina 的帖子

我都係從姑奶嗰D八返黎先知99平時係咁唸我。其實我有叫C6返去同佢地食飯㗎。但 ...

你老公有無講過乜剌激佢啊?你知啦,男人有時候好直,可能佢一句我老婆唔返我都唔返,佢聽左就係用刀刺佢一樣痛

公爵府

lai_123 發表於 18-8-17 17:26
回覆 美之選468 的帖子

佢身體都唔知幾好,行得食得,初時話同日要老公陪佢買骨灰位時,我已經回答咁老公 ...

你們有無子女?

大宅

有子女

公爵府

佢身體都唔知幾好,行得食得,初時話同日要老公陪佢買骨灰位時,我已經回答咁老公 ...

如果99身體幾好就唔應該預早買定骨灰位啦 ? 我地鄉下話呢D唔吉利呀 ? 以前我表姨預早買定一塊墳地(當年她只有62歲呀!)結果一年之後她就中左風,結果一年半之後就死左了(她的家族個個都是年過85歲先至死,只有她最早死)我媽媽說表姨預早買個墳地,很不吉利呀 ? 用鄉下話講好似等唔切咁解呀!

珍珠宮

2018復活節勳章 hashtag旅遊勳章

回覆樓主

有,我99,但老公唔理佢,話99 咁大個人都唔放手想點
分享:愛遊泰(內有曼谷芭堤雅清邁資料)
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14416337&fromuid=956408

珍珠宮

牛年勳章 畀面勳章

咁佢買唔買得成?其實呢條橋只可用一次,唔通年年都去買位?

複式洋房

回覆樓主:

我99又係同62唔多夾,成日想痴住個仔,食飯好似冇腰骨咁挨住個仔,又同我講啲人話生女嫁咗等於冇咗個女,生仔咪一樣,結咗婚咪又係搬走,又成日打比我c6,用盡各種方法要佢返屋企陪佢,例如話同62常常兩個人對住鬧交,好悶想c6陪佢行街,買少少嘢都話拎唔郁叫c6陪佢去買幫手拎,話我哋成日出街食好多味精,冷關心叫你返屋企食,但佢又勁懶,返到去唔係要陪佢出街食就係買叉燒或者齋嗰啲返嚟加熱...... 最黑人憎就係成日同c6探聽我哋嘅生活,然後揾位嚟話我,c6面前對我一個樣,背後又另一個樣,總之99完全係成個小三格,幾十歲講嘢嗲聲嗲氣扭身扭勢,但對62絕對冇咁溫柔,我真係好想嘔!

大宅

Magic_mirrorz 發表於 18-8-17 02:30
有無人99都係咁唸?平時99表面無野,但背後我知佢同D姑奶有講我話我搶走佢個仔。佢想我地結婚後同佢同62一 ...

絕對有,獨仔仲救命

男爵府

nana0212 發表於 18-8-18 23:56
絕對有,獨仔仲救命

我老公幾兄弟唔係獨子,但佢都專係搵呢個仔入手,可能最細又一齊住,反而大既佢話人一家一主喎!佢最值得我欣賞既地方係,雙面人!佢可以係仔面前扮到好無辜好慘,單獨對我就好似怕劇奸妃上身咁!變態野太多都費事講,只係想講:佢地心態係你搶左我個仔!點解我個仔要對你咁好呀?我個仔咁好你呢個女人憑咩痴我個仔?etc...好老實,我唔想咁講,如果唔係道德問題,佢應該會想攬住個仔大被同眠!

公爵府

章魚妹妹 發表於 18-8-19 01:30
我老公幾兄弟唔係獨子,但佢都專係搵呢個仔入手,可能最細又一齊住,反而大既佢話人一家一主喎!佢最值得 ...

你99咁樣做,最終受的害者只是她自己,她把自己向老人院又推進一大步。

男爵府

美之選468 發表於 18-8-19 17:21
你99咁樣做,最終受的害者只是她自己,她把自己向老人院又推進一大步。
...

最正係,佢對我小朋友都一樣,個仔在場會做到好錫孫,唔在場就另一個樣!

公爵府

章魚妹妹 發表於 18-8-19 17:45
最正係,佢對我小朋友都一樣,個仔在場會做到好錫孫,唔在場就另一個樣!
...

香港水土出產影后,影后最終都係要排隊入老人院(她把心抱都得罪哂,不去老人院有誰會收留她?)我成日都話,與心抱過唔去的99根本就係死蠢。

男爵府

美之選468 發表於 18-8-19 17:54
香港水土出產影后,影后最終都係要排隊入老人院(她把心抱都得罪哂,不去老人院有誰會收留她?)我成日都話, ...

唔會,佢仲有個後盾,明明我結婚時佢係咁講到另一心抱幾衰幾衰,而家佢讚到上天架(仲一定係我面前讚!),佢每次讚我都每次感恩,因為我無能力幫到佢架,有咩事麻煩請移玉步!

公爵府

章魚妹妹 發表於 18-8-19 18:16
唔會,佢仲有個後盾,明明我結婚時佢係咁講到另一心抱幾衰幾衰,而家佢讚到上天架(仲一定係我面前讚!) ...

哈哈,我更加肯定你99一定入住老人院,事關這種玩獨贏的老人家最終一定輸的好慘,特別係佢口中好到上天的"好心抱"一知道99中風,痴呆呢D老人病時....".好心抱"會即時豬多借口推得乾乾淨淨....你放長雙眼睇戲啦! 事關我99就係買獨嬴,輸得好金呀! 佢ge "好心抱" 就係豬多借口.既不出錢,也不出力,......宜家我99即將在10月份入住老人院啦(排左3年隊)而我與大嫂(大伯的老婆)都是壞心抱,我們當然都是以99的 "好心抱"為榜樣啦 ? 因此我話玩獨贏的老人家肯定會輸到入廠呀!(噢!應該是輸到入老人院呀)

別墅

個問題係99表面看好似無野咁。但內裡好麻煩同埋有時會講說話比C6聽比壓力佢,C6唔覺佢煩㗎。咁聽完咪又係搞到我地自己屋企。C6點會知佢有陰謀姐。

禁止訪問

男爵府

回覆樓主

我奶奶話我結婚前佢從來唔反鎖屋企門 等個仔可以返去訓
te quiero mucho mi amo

首頁

尾頁

跳至