親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

東京酒店好貴!
唔一定shopping區

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

kswisschan 發表於 18-8-17 11:04
東京酒店好貴!
唔一定shopping區

東橫Inn

禁止訪問

別墅

Ryokai 發表於 18-8-17 11:14
一家三口的意思, 是否全部 12歲以上 ? 要 Triple Bed Room ?

HK$1000 = Yen 14,000.

係呀!
囝囝12歲+我地

請問舞濱區近disney会否離新宿、池袋好遠?但hotel平好多!

禁止訪問

男爵府

上野東金屋有三人房, 平日太約係你個budget, 星期六日貴小小
另外有一間sutton place ueon, 佢比東金屋貴些小, 都係有三人房的, 你可以睇睇

wcpcelia    發表於 18-8-17 16:39

男爵府

lamlam2ling 發表於 18-8-17 14:46
上野東金屋有三人房, 平日太約係你個budget, 星期六日貴小小
另外有一間sutton place ueon, 佢比東金屋貴些 ...

東金屋有個apartment咁嘅房,有廚房有洗衣機,訓tatami,我4月住過,幾ok,我撞正復活節嗰幾日紅日,住5晚,都係 64800YEN

男爵府

BorntobeFree 發表於 18-8-17 18:02
東金屋有個apartment咁嘅房,有廚房有洗衣機,訓tatami,我4月住過,幾ok,我撞正復活節嗰幾日紅日,住5晚 ...

咦,有呢種房形架? 我响佢官網搵唔到嘅?
有㕑房有洗衣機好喎~

男爵府

lamlam2ling 發表於 18-8-17 22:07
咦,有呢種房形架? 我响佢官網搵唔到嘅?
有㕑房有洗衣機好喎~

官網冇架,你要email問佢,我上網搵到呢啲相,同我上次住嗰間差唔多,有興趣可以問佢地,好快full架

男爵府

BorntobeFree 發表於 18-8-17 22:14
官網冇架,你要email問佢,我上網搵到呢啲相,同我上次住嗰間差唔多,有興趣可以問佢地,好快full架

...

幾好咁喎,等我email問下先
多謝你~

別墅

BorntobeFree 發表於 18-8-17 22:14

...

上agoda想book明年7月初但已全full!

基本上呢段時間差5多$1000樓下間間full, 成年前book定都咁快full架!咁點搞?!

公爵府

回覆樓主

東金屋我試過想住三晚,第三晚無房。send e mail 問,好快覆我有房。試下直接send e mail 問有無三人房。呢間我覺得唔錯。

公爵府

回覆樓主

如果book 成年之後,可能好多酒店未放booking. 於是放咗嘅就會俾人hold 起晒。

男爵府

kswisschan 發表於 18-8-18 11:07
上agoda想book明年7月初但已全full!

基本上呢段時間差5多$1000樓下間間full, 成年前book定都咁快full架! ...

明年7月酒店房未有咁快放賣架,下年一月左右啦……

男爵府

heilok 發表於 18-8-18 13:03
東金屋我試過想住三晚,第三晚無房。send e mail 問,好快覆我有房。試下直接send e mail 問有無三人房。呢 ...

我尋晚email問左, 今早覆2019CNY 4人 apartment room full 了……
不過我一早book左4人家庭房了,只係睇下有冇得轉房型

東金屋email訂房係9個月前的,樓主你訂下年7月的話,10月尾email去問應該啱

別墅

lamlam2ling 發表於 18-8-18 14:55
明年7月酒店房未有咁快放賣架,下年一月左右啦……

原來咁
Thanks

子爵府

BK Milk勳章

BorntobeFree 發表於 18-8-17 18:02
東金屋有個apartment咁嘅房,有廚房有洗衣機,訓tatami,我4月住過,幾ok,我撞正復活節嗰幾日紅日,住5晚 ...

想問下, tatami房,有冇人每日幫你開床,執床?定係自己嚟?

男爵府

ada_fung 發表於 18-8-18 15:35
想問下, tatami房,有冇人每日幫你開床,執床?定係自己嚟?

開床收床自己嚟架,不過唔麻煩,佢張床仲幾舒服(emoji)

佢每日會幫你提供新毛巾,你用完嗰啲每日出門口前掛喺門邊就可以,佢會比袋新嘅你,執房就我住5晚佢話會幫我執一日,佢會問你想邊日執嘅

wcpcelia    發表於 18-8-19 10:14
ada_fung    發表於 18-8-18 16:22

侯爵府

lamlam2ling 發表於 18-8-17 14:46
另外有一間sutton place ueon, 佢比東金屋貴些 ...

首頁

尾頁

跳至