自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

仲有佢冇買野飲仲惡過你有幫襯?呢個女人簡直匪夷所思

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

mongng 發表於 18-8-17 13:33
昨日去星巴巴飲蜜糖柚子茶,我坐係sofa位,坐左無耐有位講英文的華人,佢抱住個仔坐係我隔離張枱,但冇買野 ...

無啦啦發脾氣

侯爵府

言多必失 發表於 18-8-17 14:15
我係樓主,我瀨死唔走,
慢慢hea,
啤由佢啤,佢眼攰之嘛。

禁止訪問

回覆樓主

子爵府

回覆樓主

樓主太善良, 比我會唔理佢繼續坐
有小朋友唔係大晒, 佢係家只係想要sofa位, 而唔係需要, 因為佢已經有個位坐緊, 想坐人地個位就唔該客氣d

男爵府

mongng 發表於 18-8-17 16:35
佢係坐我隔離木圓枱木椅,抱住小朋友耐唔耐用兇狠眼神beer住我,果間細店得2個sofa位,對面坐左個婆婆,佢 ...

佢都有位坐緊,仲beer?!
我真係唔會理佢

子爵府

昨日去星巴巴飲蜜糖柚子茶,我坐係sofa位,坐左無耐有位講英文的華人,佢抱住個仔坐係我隔離張枱,但冇買野 ...

我唔會啋佢!飲完都唔走,咁無品唔會讓位比佢!

子爵府

回覆樓主

人地都無得罪佢都要咁既態度,呢種人好難生存

男爵府

好無禮貌的媽媽

男爵府

回覆樓主

再買件餅食下開心返吖麻

珍珠宮

牛年勳章

我發覺好多人以為抱住個仔真係大晒架!前幾日坐巴士,有個女人一拖二(一個3/4歲抱住,一個7/8自己坐)霸住兩個關愛座,有攞住拐杖嘅婆婆想坐都唔俾,真不知所謂!

子爵府

回覆樓主

我覺得依家越來越多媽媽推住B.B. 車橫沖直撞,以為人人都要讓佢地,好似大晒咁!
我心諗我都曾推過BB車,但唔會好似呢D老馮媽媽,以為世界圍著佢轉

伯爵府

yes, 仲以為人人應該幫佢地開門、按lift, 完全唔需要講唔該,一群不知所謂冇教養的雌性哺乳類動物(完全唔想用媽媽去稱呼佢地)

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

上網上到下午茶食埋先走

首頁

尾頁

跳至