金都有無邊間老實D嘅租衫店?

mrs.orange
|

亞妹結婚,本來已經搵咗租衫package畀佢未來99,點知道未來99嫌係上樓鋪(講真已經係尖沙咀),覺得金都租衫先係正常,而家好趕呀,請問有無租衫店推介?
綿花雞
|
無間老實
出晒名全座黑店
YY1101
|
綿花雞 發表於 18-8-17 13:53
無間老實
出晒名全座黑店

咁恐怖
tsung
|
無間老實
出晒名全座黑店

Mrs周
|
12年,我媽喺金都租,冇咩問題
朱古力妹妹
|
無間老實
出晒名全座黑店

yes
李露眉
|
錢唔係問題就去金都
kikiki127
|
無間老實
出晒名全座黑店

又唔係wor 我早兩月先係金都租過 又ok ar 態度又好
carolwong168
|
我覺得全部係黑店
去第二度
gobaa49
|
4年前我喺金都地庫一間租過潮褂(成間都係褂),$990租3日2夜,按金$3500
感覺都ok
反而晚裝嗰啲我冇租過,覺得好貴,租金$3xxx四套,又唔靚,之後就週圍行吓索性買走啲二手都係幾百蚊件~
Nikitang1111
|
6 年前喺金都租過姊妹裙 for 家姐海外結婚
喺地庫既
正常,無問題
english1221
|
金都d款同淘寶一樣,不如去淘好過
tochest
|
去尖咀 百利 看看吧
panyeung
|
mrs.orange 發表於 18-8-17 13:44
亞妹結婚,本來已經搵咗租衫package畀佢未來99,點知道未來99嫌係上樓鋪(講真已經係尖沙咀),覺得金都租 ...

咁叫99自己金都揀啦,你妹幫洗乜幫佢㨂啫,如果99自己揀,到頭來都係黑店,咁都冇得懶啦
mrs.orange
|
估唔到大家咁即極呀:
1. 我都知道金都之外有好多好選擇, 亞妹本來果間都好好, 淘又好多選擇, 但係佢99要金都…(可能金都係佢心目中係名牌)
2. 話哂都係入門mission one, 皆大歡喜就算, 佢地一向關係好
3. 其實佢地2公婆都係想滿足老人家, 只係我地正常人家一借一還, 唔想勞氣節外生枝, 咪問下大家有無推介
mrs.orange
|
kikiki127 發表於 18-8-17 14:41
又唔係wor 我早兩月先係金都租過 又ok ar 態度又好

你租媽媽衫定係新娘衫?
mrs.orange
|
gobaa49 發表於 18-8-17 14:49
4年前我喺金都地庫一間租過潮褂(成間都係褂),$990租3日2夜,按金$3500
感覺都ok
反而晚裝嗰啲我冇租過,覺 ...
我諗都有正常嘅鋪頭啩
happymeowy
|
之前聽過有人比人屈整爛勾線,賠咗好多錢
Poyau
|
無間老實
出晒名全座黑店

BGCOME08
|
幾年前租過十條姊妹裙,冇問題。自己買過鞋,用過大禮,印請貼,都幾好。阿媽自己去過2次租晚禮服,都冇聽過佢話有事。

當然,亦聽過有人講係有好多黑店。