金都有無邊間老實D嘅租衫店?

mrs.orange
|
回覆 BGCOME08 的帖子

一定有啲害群之馬,所以睇下大家有無啲近期租開又ok!快快幫亞妹了咗件心事
kikiki127
|
mrs.orange 發表於 18-8-17 17:39
你租媽媽衫定係新娘衫?

全套個度攪掂呀(emoji)你想知 可pm資料俾你呀
mrs.orange
|
kikiki127 發表於 18-8-17 23:27
全套個度攪掂呀(emoji)你想知 可pm資料俾你呀
唔該你,比個樓層同店名我丫,聽日收工去望下先。
kikiki127
|
mrs.orange 發表於 18-8-17 23:32
唔該你,比個樓層同店名我丫,聽日收工去望下先。

Pm 左你喇 你去睇睇啦
mwsiipb2
|
mrs.orange 發表於 18-8-17 13:44
亞妹結婚,本來已經搵咗租衫package畀佢未來99,點知道未來99嫌係上樓鋪(講真已經係尖沙咀),覺得金都租 ...

喺金都我淨係會租車
JOYCENGYW
|
亞妹結婚,本來已經搵咗租衫package畀佢未來99,點知道未來99嫌係上樓鋪(講真已經係尖沙咀),覺得金都租 ...

上年, 媽媽晚裝, $1800, 2套, 好ok, 無問題
mrs.orange
|
JOYCENGYW 發表於 18-8-18 00:52
上年, 媽媽晚裝, $1800, 2套, 好ok, 無問題

你好!可以話埋個名比我知嗎

ChloeMa
|
金都好貴。 百利好d。
20150618bb
|
無論
mrs.orange
|
ChloeMa 發表於 18-8-18 12:31
金都好貴。 百利好d。

當就下長輩
mrs.orange
|
試左啦,暫時都OK!
cinda72.
|
今時今日我唔知,但我廿年前租,係非常唔愉快
改唔啱,著唔到,錢照收,仲要比錢買對手套,冇比我,去還時講,就話比番對手套我留番下次用,當時爆左18字粗口
catcatbox2012
|

我14年租嗰間99衫都抵受吾住金都既 "名氣" 搬左百利, 有需要可以搵俾你