哎, 話晒都係有牌子, 著到對鞋臭晒

常歡笑
|
買個好多品牌波鞋, 點解ADDXXXX個波鞋著到對腳咁臭, 雖則我可能腳汗大, 但其他品牌唔會臭, 我唔會再去買LOR.
BKsquare
|
有無著襪先
李露眉
|
converse先臭
常歡笑
|
BKsquare 發表於 18-8-17 14:16
有無著襪先

有啊
hoiching0516
|
會唔會落雨著時成對鞋濕晒? 我有對係就咁著入去唔使穿繩, 網網質地, 出街時冇雨落先著, 點知睇完醫生一出大廈就落到狗屎咁, 試多幾次就發臭了, 要大洗同大太陽曬返乾先得
newc9
|
同一對鞋吾可以日日著

tsung
|
newc9 發表於 18-8-17 14:55
同一對鞋吾可以日日著

|
應該係你d襪嘅問題。。。。

我同老公都有好多對呢個牌子嘅波鞋,都冇問題。

一係就你對鞋之前濕過。。。
jarjane
|
常歡笑 發表於 18-8-17 14:15
買個好多品牌波鞋, 點解ADDXXXX個波鞋著到對腳咁臭, 雖則我可能腳汗大, 但其他品牌唔會臭, 我唔會再去買LOR ...

買支小林波鞋消毒清新噴霧, 可以減少細菌同埋異味
常歡笑
|
jarjane 發表於 18-8-17 17:03
買支小林波鞋消毒清新噴霧, 可以減少細菌同埋異味

我已經洗過及晒過, 一著就臭, 但唔忍心咁快唔要(好新架).小林波鞋邊度有得買?

jarjane
|
常歡笑 發表於 18-8-17 17:05
我已經洗過及晒過, 一著就臭, 但唔忍心咁快唔要(好新架).小林波鞋邊度有得買?

...

我在hktv買
cargod
|
著厚純棉襪會好D
natnat_tsang
|
[email protected] 發表於 18-8-17 15:11

係啦... 我都有2-3對ADDxxx, 無臭喎.... 不過, 落大雨就唔會著, 著涼鞋穩陣D....

1928mickey
|
常歡笑 發表於 18-8-17 17:05

...

掉左去,成條咸魚味
Jane1983
|
有着襪,一般ok wor。係咪對襪唔索汗? 同埋,係唔可以日日着同一對鞋。

可以試吓買滴露牌的噴雾。我有用來噴slip on,好好多。
Ononluk
|
[email protected] 發表於 18-8-17 15:11

我相信係人嘅問題
1仔1女
|
用白醋加暖水浸腳,超work
sangria
|
噴酒精
櫻花bb
|
我都成日著Adidas ,未試過有臭味喎
charlieXD
|