自由講場

跳至

首頁
23456...13

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

無要求老公幫我剝蝦,不過佢見我剝得慢,佢會主動幫我剝。

伯爵府

koalachan2002 發表於 18-8-17 14:41
我先
我都係老公唔剝,我唔會叫佢剝,佢剝我先會食

我唔鍾意剝蝦,多數有人剝先會食

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

jujupig 發表於 18-8-17 15:12
咁食大閘蟹駛唔駛老公拆埋俾班老婆食?

我要 - 所以食親蝦蟹要老公陪。 我是懶,無人整埋情願唔食。 D仔有時會投訴話頂唔順爸爸把我變港女 - 我會鬧番佢地我地兩公婆嘅嘢唔準多嘴。

唔使出聲老公做是情趣,要出聲就老土啦。

:-D :-D :-D :-D

侯爵府

牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

我老豆、老公同之前d男友都會剝俾我,當然我都會剝俾佢地啦,好多時主動,有時係我提出!

子爵府

koalachan2002 發表於 18-8-17 14:41
我先

我敏感隻佬係要剝比我食

公爵府

回覆樓主

我老公會主動幫我剝,因為我要睇住個仔,我仔周身郁無停,如果我又剝蝦,一陣對手整污糟左又要抹手先抱得個仔,為免麻煩,一係我剝一係老公剝。

珍珠宮

回覆樓主:

通常是但一個除蝦殼
唔使兩個都整污糟隻手

珍珠宮

畀面勳章

老公

珍珠宮

回覆樓主:

c6 係到, 就一定佢剥, 我剥唔多, 一掂的多手指就痕, 但食又冇問題

大宅

回覆樓主

我會自己剝架不過有時C6剝開會剝比我食

男爵府

蝦唔使佢剝,但蟹要,因為唔識剝浪費晒d肉

侯爵府

回覆樓主:

我係可食,可唔食嗰種,所以c6咪出手。

瑪瑙宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我間唔中都會叫老公幫我剝蝦囉..但我想食都會自己親手剝囉..

男爵府

我先

通常老公剝,如果佢洗左手後我再想食就自己剝

侯爵府

回覆樓主

我好鍾意食蝦,但就好唔鍾意一路食一路剝,所以通常整完就直接係廚房剝埋先拎出廳,我老公會主動話幫手,但等佢剝得黎,真係成餐飯都食完,所以係屋企通常我剝,出街食飯就佢剝埋比我食。

水晶宮

畀面勳章

回覆樓主:

我同老公輪流轉剝蝦殼 蟹殼,總之是但一個剝.

因我有一對公主王子病嘅仔女。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

章魚妹妹 發表於 18-8-17 14:51
我地兩個都會整比大家,前提係整比個女先!

me2, 亞女鍾意食,我地 一個剝開另一個就唔駛洗手

伯爵府

回覆樓主:

應該甘講
我唔會特登叫佢剝
而佢剝我會食

象牙宮

橙,蝦,佢都會主動剝俾我食,有時我都會剝俾比食。

首頁
23456...13

尾頁

跳至