唔知小朋友係咪有感應知道我有左,哩排黐身到不得了

Carmenyu620
|
我個仔依家17個月,早幾日發現有左,佢就勁黐身,一離開佢視線範圍就喊到好似唔要佢咁,唔知係咪真係有感應呢,定係哩排因爲屋企有啲事,我請左1星期假湊佢,日對夜對,搞到勁黐身
hoimin
|
老人家話小朋友係有感應 我未驗到時 我囡超痴身 我仲以為係出牙扭計
隔離屋個媽媽又係咁講 突然好痴身 之後就驗到有左 好搞笑
Carmenyu620
|
hoimin 發表於 18-8-17 16:24
老人家話小朋友係有感應 我未驗到時 我囡超痴身 我仲以為係出牙扭計
隔離屋個媽媽又係咁講 突然好痴身 之 ...

原來真係有感應好可愛呀我哩兩晚係咁同佢講媽媽最愛嗰個係你呀
momolonglongb
|
我都覺得會,我宜家37週+,家姐可能知細B快出世,最近變得好黐身,我行去邊佢就跟到邊,食奶一定要我開同餵,換衫又一定要媽媽幫佢換
suki-c
|
係會ka!
Carmenyu620
|
momolonglongb 發表於 18-8-17 17:50
我都覺得會,我宜家37週+,家姐可能知細B快出世,最近變得好黐身,我行去邊佢就跟到邊,食奶一定要我開同餵 ...

你大女幾大呀
ricci0917
|
真係會咖
momolonglongb
|
Carmenyu620 發表於 18-8-17 21:58
你大女幾大呀

2歲零8個月
haha748494
|
我細B都系17個月,我全職湊,成日扭抱勁黐身
RubyYu07
|
應該係因為你湊得多所以呢排勁癡身。
RubyYu07
|
hoimin 發表於 18-8-17 16:24
隔離屋個媽媽又係咁講 突然好痴身 之 ...

真係咁?咁就真係好神奇
Carmenyu620
|
RubyYu07 發表於 18-8-18 17:10
應該係因為你湊得多所以呢排勁癡身。

我唔係全職湊佢呀
RubyYu07
|
Carmenyu620 發表於 18-8-18 19:27
我唔係全職湊佢呀

呢排湊得多嘛。bb好醒目架!
ar_ching05
|
Carmenyu620 發表於 18-8-17 16:02
我個仔依家17個月,早幾日發現有左,佢就勁黐身,一離開佢視線範圍就喊到好似唔要佢咁,唔知係咪真係有感應 ...

我仔都係17個月,我又係一驗到佢就勁黐身,成日要我抱