買哂機票酒店同老公鬧交

hakbb
|
emimi 發表於 18-8-17 16:30
我會同仔女去,重點係要收埋屋企d冷氣搖控,改wifi密碼

呢招高
kayanpon
|
PCCW2319 發表於 18-8-17 16:18
我會行程照舊, 出發前放抵張機票同會講(佢d用品另執係個handcarry 喼) , 去唔去佢自己決定。你會同佢女去 ...
你太好人喇,我最多放低機票,要去自己攪掂佢!

洛婷
|

呢位JM睇嚟係激進份子
洛婷
|
catjeffcat 發表於 18-8-17 16:38
下下個星期先出發... 仲有時間可能過兩日就無事都未定....

係囉
melody228
|
PCCW2319 發表於 18-8-17 16:30
當然幫佢執埋啦!

表示自己都係想1家3口去旅行。但佢自己要少氣唔去佢自己事。

洛婷
|
asa2012 發表於 18-8-17 16:44
嬲完就算。
如果到出發時,仍未和解,帶埋個女去。一來把損失減少,二來大家冷靜下。
...

yrs , 無謂同錢鬥氣
aiko比比
|
wmkcnw 發表於 18-8-17 18:37
樓主, 我老公都係咁, 每次旅行都係鬧交 (多數係c6發脾四, 嫌我安排得唔好,但佢係路癡, 唔識安排行程), 除非 ...

點解啲男人唔like就可以發脾四,女人要忍佢地我都想我係可以出走個個,佢留係屋企湊女
aaaiqc
|

以後touch wood 有咩事call你出黎諗計
PCCW2319
|
kayanpon 發表於 18-8-17 18:44
你太好人喇,我最多放低機票,要去自己攪掂佢!

男人就最唔識做家務及怕麻煩。 如果要自己執行李, 佢可能都唔知點執。執執下就原本想去都唔想去架啦!而且可能又嬲過

需要別人氹既唔只單止女人, 男人某程度上都好需要。

“退一步海闊天空”
007~sa
|
生日前鬧交仲慘
hohoho2013
|
你c6講悔氣話啫,唔好嬲,照一齊去,去到玩吓食吓嘢就好快冇事ga喇
ilikethis2005
|

木土土
|
aiko比比 發表於 18-8-17 16:37
我都希望係晦氣說話,但佢講個下,就好唔開心!平時鬧交都冇乜野,總之乜都係佢講哂
...

其實取消一個位,又唔係多錢拎番,不如由得佢,唔再提,下星期由佢自己決定上唔上機!
fitfish
|
好難对一世。
SandyKL
|
自己去囉,呢個世界唔會冇咗邊個唔得。
choc_choc
|

此地不留人,自有留人處。各有各玩報復。
歌莉亞
|
aiko比比 發表於 18-8-17 16:09
買哂所有野,下下個星期去旅行,為左啲少事鬧我,仲話可以取消嘅就取消,唔想去點解啲男人可以咁, ...

D男人一向十分小氣
要小心處理
tsung
|
自己同囡囡開開心心去
lam133
|
下左條氣冇事呢
mandy952
|
aiko比比 發表於 18-8-17 16:09
買哂所有野,下下個星期去旅行,為左啲少事鬧我,仲話可以取消嘅就取消,唔想去點解啲男人可以咁, ...

其實咩事嘈先