不禮貌的服務

DoReMi媽媽
|
mickeyeva 發表於 18-8-17 19:26
咁都俾你發現添

好難忘記
Kimiwiki
|

musiccisum
|

月見草
|
happy_abby 發表於 18-8-17 16:58
上星期晚幫親了灣仔麵包秀,這間店供客試食,但原來試完一定要買。事源入到店內試了
三款麵包左右,便有店 ...

你嘅上星期都好耐吓啦喎!
仲少氣緊?
教你,邊度跌倒邊度起翻身,去麵包舖買晒佢啲麵包跟住好威咁同啲店員講你係大客,乜嘢面都贏返晒返嚟!
BellyMonkey    發表於 18-8-18 02:06
JD930
|
panyeung 發表於 18-8-17 17:05
唔係呀,你留意下,個內容一樣㗎,係copy 上個月個帖再鬧多次呀

mike89
|
月見草 發表於 18-8-18 00:48
你嘅上星期都好耐吓啦喎!
仲少氣緊?
教你,邊度跌倒邊度起翻身,去麵包舖買晒佢啲麵包跟住好威咁同啲店 ...

好辦法,雙贏
FJmom
|
Kimiwiki 發表於 18-8-17 17:11
放下自在,善哉善哉
阿彌陀佛
緣份了
|
應該留住好唔忿氣啦
wendy貓
|
原本冇諗住去,你咁講又想去試下。
littledot
|
happy_abby 發表於 18-8-17 16:58
上星期晚幫親了灣仔麵包秀,這間店供客試食,但原來試完一定要買。事源入到店內試了
三款麵包左右,便有店 ...

左試右試都唔買,店員梗係唔會好面色!
不過樓主更甚喎,過足一個月仲周圍唱,小家之最!
SUMMER581
|
原來上次唔止post係bk , 仲係鋪頭fb, openrice投訴

一個月後又黎番bk?
ipcs
|
laierping 發表於 18-8-17 21:45
講真,試人六款麵包都唔買又真貪心咗,雖説不一定要買,但個個似樓主咁,間麵包舖可執喇
...

佢試食咁多都唔願走,證明d包都幾好食啦,但點解樓主佢唔買?定係諗住攞完著數拍拍籮榴就走人?畀店員講幾句就深深不忿。一開始唔想買就唔好食人6款包啦!
cakii
|
panyeung 發表於 18-8-17 17:05
唔係呀,你留意下,個內容一樣㗎,係copy 上個月個帖再鬧多次呀

spikenard
|
面包小姐: 好心1早放開我,從頭努力也坎坷

樓主: 統統不要好過 來年歲月那麼多

樓主: 為繼續而繼續 沒有好處還是我

面包小姐: 若註定有一點苦楚 不如自己親手割破(唔比包你,比後面嗰1個)
flori
|
啲會員留言好好笑
小肥兔
|
spikenard 發表於 18-8-18 10:41
面包小姐: 好心1早放開我,從頭努力也坎坷

樓主: 統統不要好過 來年歲月那麼多

BOMDBORN
|
試極都唔買呢種咁厚面皮既事, 好心就咪話俾人聽啦
anyuser18
|

食咗六舊唔買唔奇
最奇仲週圍講荒人唔知

會唔會地裂㗎,入嚟取一分先
Poyau
|
bks2014 發表於 18-8-17 17:29
你7月14日出過舗了
為什麽上星期又去試食 自取其辱呢?

Poyau
|
放下