自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

BK Milk勳章

SJ6 發表於 18-8-17 20:07
咁低能??
六百蚊買套咁既嘢??
我記得最佳損友教我用鮑魚擦做權杖,爐頭圍邊個嘢做后冠,卷裝厠紙做彩 ...

我都記得呢套戲:
老周電視台、劉備、吳準笑
但呢套係叫:精裝追女仔2

大宅

珍珠宮

angiehouse 發表於 18-8-17 20:27
好心比心機讀好d書,努力下品格重好啦,甘細個選美真系肉麻當有趣

個啊媽一定有返咁上下虛榮之餘又有返咁上下唔注重內涵

侯爵府

乜宜家啲細路女仲會幻想自己做miss hong kong 老唔老土啲,我唸十個有十個都唔會

伯爵府

chingyeewong 發表於 18-8-17 21:45
我都記得呢套戲:

係呀 我成日調轉左
妹姐真係 正到無朋友
佢教佢地影走光相先搞笑
一著低胸就當自己陀背
一著夾低既衫就幾大都舉高隻手
一著短裙就橦高隻腳踏車

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

chingyeewong 發表於 18-8-17 21:45
我都記得呢套戲:

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

回覆 ChingyanPang 的帖子

我係前日冇拿拿睇到架,兩個女仔*幾歲大*,有兩個主持叫佢地做D動作咁啦,之後又叫佢地比賽儀態,叫佢地用刀叉來開殼食蝦,D女仔又唔識比反應,話學詔儀態,但就亂亂地,好似表達唔到.
到最後C旦選一個勝出咁low.
<br><br>

男爵府

回覆樓主:

我都心諗重有細佬女想做Miss HK??
但我朋友話如果佢個女想買佢會買俾佢

侯爵府

回覆樓主

個節目好無聊,我女今日都問我點解又係little miss hk

伯爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

chinatea 發表於 18-8-17 22:25
回覆 ChingyanPang 的帖子

我係前日冇拿拿睇到架,兩個女仔*幾歲大*,有兩個主持叫佢地做D動作咁啦,之後又叫 ...

咁都得

chinatea    發表於 18-8-19 19:11

寶石宮

2023年兔年勳章

我都記得呢套戲:

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

回覆樓主

水晶宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

TVV為左推佢地果套600幾蚊盒野,攪埋呢D咁比賽,有冇了解會唔會令失敗果方小朋友,有心理影響架,兩個女仔比試,就咁話你唔夠儀態喎,有D動作做唔到喎,咁就冇得做香港小小姐啦......
呢D比賽會比小女孩有咩啟發呢?咁樣落敗又可以比到小朋友咩磨練先得架?而家D細路心靈咁脆弱,得幾歲大人仔係咪真係父母講多幾句佢地就明哂?
<br><br>

大宅

大部分女仔都愛靚,冇危險性,又放緊暑假,唔影響到學業。小朋友想玩,點解唔可以俾佢玩下試下?
唔一定個個都係為左出風頭,想做明星,當係一個經驗唔得?唔可以用欣賞角度去睇個小朋友咁大膽,有勇氣去面對困難。輸左可以教佢唔係咩都要贏,輸左都無所謂,試過,努力過就好。贏左係開心,因為努力過,付出過,但係唔好驕傲。

面對陌生人講野,仲要對住D鏡頭,係要有勇氣同膽量。
係電視見到只係其中一小部分小朋友,面試後選出黎,仲有幾多人係唔入選而見唔到個樣⋯⋯(話唔定其實自己個女都有參選,可惜唔入選,再係到唱人,反正冇人知有無面試)吃不到的葡萄是酸的

凡事看表面,就批判別人,係咪唔好呢

首頁

尾頁

跳至