汪小菲回應剝蝦,真係講得好,好正!

堅媽
|
吃不到的蝦是酸的 [/smiley

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
chonglulu
|
同意
夫妻本來就係一個願打一個願挨
wcpcelia    發表於 18-8-19 16:41
SiuBBee    發表於 18-8-17 21:13
1928mickey
|
剝乜都無問題,駛比人知
Azicy1212
|
無錯!
I9528
|
剝蝦,係夫妻間生活小情趣

無需代表誰怕誰,亦不表示誰壓誰,炫耀就更無謂
QY08040408
|
他老婆真的也夠逗的,這種小事也到處炫耀
cy101
|
節目出街後,大S已經解釋只係想藉住剝蝦呢個過程,觀察下老公有幾體貼。不過有就人搵番一條6年前嘅微博,原來大S就話過好鍾意剝蝦:「本人不吃蝦,但超愛剝蝦給人吃。我想第九禁區的蝦人一定很恨我吧。」對比兩次說法,唔知大S係喺6年內轉變咗,定係為咗節目效果變到唔鐘意剝蝦呢。

唔駛咁認真LA!! 唔製造D NOISE 邊到多人睇!!
親親小孩子
|
其實係夫妻間恩愛表現啫,兩個有默契又互相接受咪得囉
kcpak
|
真對,吃不到的蝦是酸的~~
sunnymama2
|
做乜都好,兩公婆喜歡就好。
melody93949596
|
我鐘意剝蝦給我男人。
男人又愛付鈔票埋單。
我比較喜愛有來有往,這種相處。
tansyneko
|
人哋節目上講,有咩問題?唔係邊有話題?
Rubik
|
其實d人好無聊,人地都話唔剝就唔食,咁咪唔食囉,好正常,你話唔剝都lur要食就話公主病姐!
家文
|
我覺得經汪小菲咁樣一講,件事仲肉酸左。
難聽啲講大S公開係節目講出黎、俾說話男人聽,個姿態簡直似當男人係奴隸咁 …個男出黎護妻個感動好老婆奴、怕老婆(係大S講完佢先識幫老婆剝加嘛?)
mocha20150323
|
我係幫全村人都剝蝦,唔覺得有問題。

我覺得唔係剝蝦問題,係佢咁講好公主病問題。
hippoo    發表於 18-8-17 19:48
canies
|
其實一家人食飯嘅話通常都係我同老公是但一個,好少兩個都出手。咁正常一個人要洗手好過兩個人要。
syne403    發表於 18-8-18 10:51
ka媽
|
為另一半剝蝦,當呵護、尊重、小情趣都好,大陸男人就係唔識或唔肯做,在香港呢D事好普通不過,但事實在大陸真係仍然好多男尊女卑的。
喜喜天使
|
體貼的表現
cocofashion
|
我老公會自動剝褲,夠體貼卦
Msolivialeung    發表於 18-8-17 22:27
LIME_BABY
|
cocofashion 發表於 18-8-17 18:42
我老公會自動剝褲,夠體貼卦

笑左