唔見雨傘

pekklechan
|
今日上班時搭港鐵,雨傘放了在背包側,放水樽位,下車後要行一段路,之後發現雨傘唔見左,好鍾意的雨傘,沿路都搵唔返....有點唔開心。
koalalee88
|
pekklechan 發表於 18-8-17 21:21
今日上班時搭港鐵,雨傘放了在背包側,放水樽位,下車後要行一段路,之後發現雨傘唔見左,好鍾意的雨傘,沿 ...

買過
despingu
|
有冇問客戶服務中心呀?
有時啲人執到會拎過去的
希望會有有心人幫你拎過去
聽日去問下啦
pekklechan
|
despingu 發表於 18-8-17 21:27
有冇問客戶服務中心呀?
有時啲人執到會拎過去的
希望會有有心人幫你拎過去

好,謝謝意見
Poyau
|
希望有人拾到交去失物認領處

http://www.mtr.com.hk/ch/customer/services/lost.html
20150618bb
|
今日上班時搭港鐵,雨傘放了在背包側,放水樽位,下車後要行一段路,之後發現雨傘唔見左,好鍾意的雨傘,沿 ...
我有次失去把...............貴野[人地由日本買回來送],以後都買貴
pekklechan
|
20150618bb 發表於 18-8-18 18:21
我有次失去把...............貴野[人地由日本買回來送],以後都買貴

把傘二百幾,對我來說都貴,打電話到失物中心沒有,所以搵返機會係好微
wcpcelia    發表於 18-8-19 16:16
20150618bb
|
pekklechan 發表於 18-8-18 18:23
把傘二百幾,對我來說都貴,打電話到失物中心沒有,所以搵返機會係好微
...
靚野...............相信的人士,忘記左呢個故事
20150618bb
|
20150618bb 發表於 18-8-18 18:21
我把係L................[B]
tansyneko
|
pekklechan
|
20150618bb 發表於 18-8-18 18:28
我把係L................

肉痛死,有無試搵過?
stkyo
|
見到呢個post諗起警嫂搵遮post
BBJOJO
|

1928mickey
|

俾人偷
pekklechan
|
1928mickey 發表於 18-8-18 18:45
俾人偷

同同事講,佢都話可能被偷,因剛巧落大雨,如跌地應該有聲喎!不過都係自己大意無放落背包內,跌左都唔奇,今日有打去港鐵,話無記錄有人執過喎!都估到搵唔返,不過諗住打去試下試
tsung
|
Poyau 發表於 18-8-18 18:18
希望有人拾到交去失物認領處

http://www.mtr.com.hk/ch/customer/services/lost.html

希望如是
Poyau
|
tsung 發表於 18-8-18 21:26
希望如是

但願如此
Poyau
|
pekklechan 發表於 18-8-18 18:49
同同事講,佢都話可能被偷,因剛巧落大雨,如跌地應該有聲喎!不過都係自己大意無放落背包內,跌左都唔奇 ...

向好方面諗 有新遮用
JD930
|
pekklechan 發表於 18-8-18 18:49
同同事講,佢都話可能被偷,因剛巧落大雨,如跌地應該有聲喎!不過都係自己大意無放落背包內,跌左都唔奇 ...

偷遮都有
|
其實擺嗰個位比人偷咗唔知。