唔只剝蝦,有D人仲要人剝橙

gion
|
佢話剝完橙隻手會好臭,所以呢D嘢要老公做。

手臭?。。。真係難為我呢D又要切蒜頭切薑切蔥嘅c9,我隻手長年都咁臭。
Strawberrys
|
理由只有一個:唔想做!
wcpcelia    發表於 18-8-19 16:34
ada0707    發表於 18-8-18 11:34
|
我都唔會自己剝橙,我可以唔食嘅。
TMC3012
|
我都會等c6摵橙, 因為我買餸煮飯洗碗, 所以佢負責切生果

sugarcheung
|
我都係咁,因為隻手一直都會有味
我冇人搣不食橙的,食其他生果囉
但又不會要求人搣比我食
good_pig
|
gion 發表於 18-8-17 22:42
佢話剝完橙隻手會好臭,所以呢D嘢要老公做。

手臭?。。。真係難為我呢D又要切蒜頭切薑切蔥嘅c9,我隻手長 ...

唔好食,就係咁簡單
ricecooking
|
我鐘意meet多過切,覺得手有橙香,唔覺得臭喎
good_pig
|
又,我記得有jm覺得買廁紙樣衰,要c6買
theclacheng
|
橙我覺得香,但蒜頭真係臭(食吾臭、手臭)
newspaperhang
|
[email protected] 發表於 18-8-17 22:46

我都係
YY1101
|
我都有專人負責飯後生果
李豆豆
|
[email protected] 發表於 18-8-17 22:46

我都係,我都唔搣橙,寧願唔食
I9528
|
唔止剝橙
如果我唔剝唔切,老公可以完全唔食生果

唯有自我感覺良好,我繼續做,如果唔係,C6 餓瓜好耐,我又救番一條命
IamDirector
|
ricecooking 發表於 18-8-17 22:53
我鐘意meet多過切,覺得手有橙香,唔覺得臭喎

BGCOME08
|
反而唔鐘意食人meet過嘅橙……meet得大力會bi汁……一路meet一路bi汁……又揸過哂D橙肉……好污糟。我一係自己meet,一係就切黎食。
mariefish
|
帶手套切
losttoa
|
點解會臭?但橙爛架
gion
|
BGCOME08 發表於 18-8-17 23:02
反而唔鐘意食人meet過嘅橙……meet得大力會bi汁……一路meet一路bi汁……又揸過哂D橙肉……好污糟。我一係 ...

要用陰力
mini1204
|
幫我疴埋啦咁
gion
|
losttoa 發表於 18-8-17 23:03
點解會臭?但橙爛架

佢話D皮攝入指甲好臭