尋找fb angel kids嬰兒用品專頁”買家”

少理阿爸
|
哩間野手法極有問題!
雖然有人話收到貨,但收唔到貨既人都唔小,連順豐寄失都夠膽講真係唯佢獨專!
雖然一個人買野係小數目,但越黎越多人一樣就唔同!

買左就唔好再等了,錢佢會退,唔追就無!
lapistingting
|
少理阿爸 發表於 18-8-18 10:00
哩間野手法極有問題!
雖然有人話收到貨,但收唔到貨既人都唔小,連順豐寄失都夠膽講真係唯佢獨專!
雖然一 ...

未試過收唔到,不過試過佢腥錯其他客的資料俾我確認訂單(有個人資料),我覆佢話腥錯,佢地睇完都冇回覆,之後就驚驚佢點處理啲客(自己)啲個人資料
teresayan07
|
哩間野手法極有問題!
雖然一 ...

呢間我買過好幾次...
試過寄失2次...
同佢地講返.. 佢即刻話補寄多份比我..
我心諗.. 咁順攤補寄.. 其實會唔會根本係漏單無寄到..
teresayan07
|
lapistingting 發表於 18-8-18 10:24
未試過收唔到,不過試過佢腥錯其他客的資料俾我確認訂單(有個人資料),我覆佢話腥錯,佢地睇完都冇回覆 ...

佢地試過 send 錯人地件貨比我 tim..
佢想我拎返去順豐站寄返比佢地..
我話件貨大件.. 唔方便拎去順豐站..
拉据左好耐.. 佢地先肯上門收..

少理阿爸
|
teresayan07 發表於 18-8-18 10:39
呢間我買過好幾次...
試過寄失2次...
同佢地講返.. 佢即刻話補寄多份比我..

一個兩個可以話巧合,而家唔止囉!
佢補發補左好耐都無!

beamsxmia
|
但呢間野係咪真野?我見好多人買
少理阿爸
|
beamsxmia 發表於 18-8-18 11:20
但呢間野係咪真野?我見好多人買

好多人點讚,但實質有幾多人買左無人知!
我掌握左6-7個都係收唔到貨比佢拖緊
Poyau
|
謝謝提醒
JD930
|
少理阿爸 發表於 18-8-18 11:06

一個兩個可以話巧合,而家唔止囉!

又有人中招
jtw_ki
|
我之前買過幾次野都唔錯,有d好快收到貨,有d就要等,不過最後都有收到貨
Babymissu
|
哩間野手法極有問題!
雖然一 ...

呢間有其他post講過類似問題
十問九唔應
已讀不回
又寄漏嘢