Herobear
|
剛剛去完韓國早一個星期係c trip 大陸訂咗機場接送
接係平好多,我估因為可以sell去免稅店
分開訂又貴d.一次過訂來回又扺d
所以我地一次過訂
標準6座接機100人仔
送機325人仔
首先要有真嘅大陸電話
因為真係會聯繫
前一日係wechat 加司機
所以可以聯絡司機
我估之前d人話揾唔到司機,可能因為比咗假電話
根本聯絡唔到司機
佢地單接單,非常忙
我去程delay咗好多,司機有等我地,所以佢唔夠時間接下個客,我地都有中途等佢,另外比tips(本身係唔駛再比錢)
過程非常順利
ihpekkleduck
|
Herobear 發表於 18-8-18 12:32
分開訂又貴d.一 ...

本來都想試RMB 100, 後來訂左重皇包車RMB 230!
cattz288
|
Herobear 發表於 18-8-18 12:32
分開訂又貴d.一 ...

去免稅店買左幾多錢野??
Herobear
|
cattz288 發表於 18-8-18 17:49
去免稅店買左幾多錢野??
佢有問去唔去免稅店
我地話唔駛,司機就冇再問
cattz288
|
Herobear 發表於 18-8-18 22:37
佢有問去唔去免稅店

可以咁架
Ryokai
|
搞清楚是否無牌營業車輛、有冇保險先啦.
adrio
|
回覆 cattz288 的帖子

韓遊綱的預定車 也是由 中韓服務預調佩。服務好 也是不用 免稅店 六人大車 只是五百 港元 有另外免稅店消費類 不會去 便 不到那項下單 客服起完整 取消只是二十四小時前
wcpcelia    發表於 18-8-31 10:43
cattz288
|
adrio 發表於 18-8-29 05:39
回覆 cattz288 的帖子

韓遊綱的預定車 也是由 中韓服務預調佩。服務好 也是不用 免稅店 六人大車 只是五 ...

咁好好喎!
meimei小朋友
|
回覆 Herobear 的帖子

如果12月去首爾,現在ctrip 訂車會太早嗎?
Hansma
|
ihpekkleduck 發表於 18-8-18 15:30
本來都想試RMB 100, 後來訂左重皇包車RMB 230!

同你一樣,用皇包車送機,230人仔,非常滿意
ihpekkleduck
|
Hansma 發表於 18-9-1 11:10

我送机都係皇包車,我地7人,5个喼,都係RMB 320, 抵!
HLDMaMa
|
ihpekkleduck 發表於 18-9-2 06:41
我送机都係皇包車,我地7人,5个喼,都係RMB 320, 抵!

你地是否有內地电話號碼?點解我四人,有二個大行李,一個25寸,佢送機要¥335
HLDMaMa
|
Hansma 發表於 18-9-1 11:10

你幾多人,其實係咪客服報幾多就幾多?
joeyjoey223
|
Herobear 發表於 18-8-18 22:37
佢有問去唔去免稅店

想問,去免稅店,司機會有咩著數拎到?
tahnee
|
我一行4人, 訂7人車, 接機$69, 送機$200, 平過巴士
wcpcelia    發表於 18-9-23 15:24
Fishbbmama
|
tahnee 發表於 18-9-21 15:19
我一行4人, 訂7人車, 接機$69, 送機$200, 平過巴士

好抵吖, 需要去免稅店嗎?
請問係taobao 定ctrip訂? 謝謝!
SCLLB
|

Can you give me information
cyan_tang
|

有冇資料可分享,是否要去免稅店?
Tracy_Lamm
|
回覆 tahnee 的帖子

好抵呀, 可以比資料我嗎? 謝謝
WinkyLee
|

可否給我資料? many thanks!

我剛剛問黃包車農曆新年期間來回要640蚊人仔已包附加費我都是四個人我說兩個28吋加一個26吋行李