八x雲集 加價

cathyb
|
之前都唔平,今日去食,原來加咗價

我吃的套餐,價錢同散叫只平了兩蚊

真係計清楚d叫先得

唔知係幾時加的
熱媽
|
cathyb 發表於 18-8-18 12:43

依家好多食市都靜雞雞加咗價,之前外賣,明明$37蚊(寫到明),最近收$39,細問之下原來改咗一律外賣加2蚊
musiccisum
|

呢間本身都貴
不過無計,租加人工加材料加
靚靚C9
|

20150618bb
|

個碗湯....................真係唔得,仲加價
cbeyond
|
相當難食喎
Poyau
|
呢間都加 趕客
gogomomo
|
食完好口渴
wcpcelia    發表於 18-8-19 15:50
itdididi
|
我食過一排,覺得佢d餃皮好膠,

擔心有塑化劑,所以無再食了
kwan_0128
|
外邊咩都加價, 唉
kwan_0128
|
外邊咩都加價, 唉
loving_mybaby
|
這間不好吃,吃過一次,下次咪搞
iki
|
真心唔明佢可以做到今時今日,成間都冇樣好食
BBG520
|
我個頭個間個牛肉麵幾好食喎,不過就幾貴下
sfuhsg
|
不嬲叫餐都係平得1,2蚊
好耐之前,有其中一個餐係散叫平d添
Amy1974
|
iki 發表於 18-8-19 02:15
真心唔明佢可以做到今時今日,成間都冇樣好食

公司唔蝕,就一路咁開特許分店咯。餃子店無咁大競爭,唔似麥記,快餐店咁到處都有。

如果有同類連鎖店加入競爭,咁嘅質素同價格,唔可能生存到。
MKma
|
好多年前呢間啲套餐賣廿零蚊,係比其他食肆平,佢啲牛肉麵幾好食,豆漿都好味㗎。但因味精太重,所以後來冇食了。
近來公司附近有一間,但價錢一啲都唔平囉,呢個價錢我有其他選擇。
luckybaby2011
|

煎鍋貼係好食既
good_pig
|
熱媽 發表於 18-8-18 12:47
依家好多食市都靜雞雞加咗價,之前外賣,明明$37蚊(寫到明),最近收$39,細問之下原來改咗一律外賣加2蚊
...

其實點先算唔係靜雞雞加價?
good_pig
|
Amy1974 發表於 18-8-19 08:46
公司唔蝕,就一路咁開特許分店咯。餃子店無咁大競爭,唔似麥記,快餐店咁到處都有。

如果有同類連鎖店 ...

之前間四海遊龍係咪冇左啦