淘餐枱,有冇達人指教

ccmoon
|

有冇人試過淘餐枱同椅?我上網睇左呢間, comment 好似唔錯,信得過嗎?有咩需留意,謝謝

【北欧实木餐桌家用小户型日式风格橡木家具简约现代原木餐桌椅组合】http://m.tb.cn/h.3eGQaBY 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€VmZxbXe3fAQ€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)

ccmoon
|
ccmoon 發表於 18-8-18 12:59
有冇人試過淘餐枱同椅?我上網睇左呢間, comment 好似唔錯,信得過嗎?有咩需留意

【北欧实木餐桌家用小 ...

呢間

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
jasmineoj
|
木傢俬要留意會唔會有人留言話有木蝨或白蟻
兩樣都會好煩,只要有一個人留言話有都千祈唔好訂
ccmoon
|
jasmineoj 發表於 18-8-18 13:07
木傢俬要留意會唔會有人留言話有木蝨或白蟻
兩樣都會好煩,只要有一個人留言話有都千祈唔好訂 ...

知道,但淘既店主如果見到呢d comment 會不會可以剷走

luv_miyuko
|
我研究過淘餐枱,唔平,同埋運送過程好大機會會有損壞,無必要承受風險,類似既價錢香港都買到了。
wcpcelia    發表於 18-8-19 11:22
kfckfcho87
|
年幾前淘左呢張 貿量好好
2930人仔,1枱4椅

【火烧石餐桌电磁炉饭桌 大理石餐桌简约北欧白蜡木实木餐桌椅组合】http://m.tb.cn/h.3VZvHlx 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述€VTenbXe9Gtm€后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
kfckfcho87
|
未打完禁左send

淘因爲想搵石桌
香港好少,有都超貴
張枱1米4x0.8米,我覺得好抵

pomanlife
|
kfckfcho87 發表於 18-8-18 13:12
年幾前淘左呢張 貿量好好
2930人仔,1枱4椅

好用嗎?
ccmoon
|
luv_miyuko 發表於 18-8-18 13:12
我研究過淘餐枱,唔平,同埋運送過程好大機會會有損壞,無必要承受風險,類似既價錢香港都買到了。
...

我見一枱連4椅一般都要$6xxx多,所以貪得意上淘望下,又好似平好多咁
ccmoon
|
kfckfcho87 發表於 18-8-18 13:13
未打完禁左send

淘因爲想搵石桌

唔知點解bk開唔到link
luv_miyuko
|
ccmoon 發表於 18-8-18 13:14
我見一枱連4椅一般都要$6xxx多,所以貪得意上淘望下,又好似平好多咁

我不是打手,你試下睇simply lixx,我入伙時淘寶睇極都唔岩心水,實惠同ikea 都冇類似木枱,行到腳軟最後搵到呢間有類似款。
PerryChak
|
ccmoon 發表於 18-8-18 12:59
有冇人試過淘餐枱同椅?我上網睇左呢間, comment 好似唔錯,信得過嗎?有咩需留意,謝謝

【北欧实木餐桌 ...

我淘過伸縮餐枱,用集運送上門,無昆蟲問題,枱1600人仔運費600
ChloeMa
|
luv_miyuko 發表於 18-8-18 15:30
我不是打手,你試下睇simply lixx,我入伙時淘寶睇極都唔岩心水,實惠同ikea 都冇類似木枱,行到腳軟最後 ...

simply 生活 網上好多負評。
20150618bb
|
ccmoon 發表於 18-8-18 13:03
呢間
問清楚是什麼物質,其實佢應有寫下,無問題
20150618bb
|
20150618bb 發表於 18-8-18 15:37
問清楚是什麼物質,其實佢應有寫下,無問題
而家好多木料,由外國進口帶左好多外國品種[小強細身體]
ccmoon
|
luv_miyuko 發表於 18-8-18 15:30
我不是打手,你試下睇simply lixx,我入伙時淘寶睇極都唔岩心水,實惠同ikea 都冇類似木枱,行到腳軟最後 ...

好的,謝謝
wcpcelia    發表於 18-8-19 16:19
mike89
|
ccmoon 發表於 18-8-18 13:10

知道,但淘既店主如果見到呢d comment 會不會可以剷走

唔會一時三刻見到,用多個幾月就出黎
ccmoon
|
PerryChak 發表於 18-8-18 15:33
我淘過伸縮餐枱,用集運送上門,無昆蟲問題,枱1600人仔運費600

都係呢間定其他賣家
PerryChak
|
ccmoon 發表於 18-8-18 15:48
都係呢間定其他賣家

其他
ccmoon
|
PerryChak 發表於 18-8-18 15:56
其他

thx